Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Adamss aicina sadzirdēt

Kanādiešu mūziķis Braiens Adamss atbalsta tiesības dzirdēt


Kanādiešu mūziķis Braiens Adamss savu laiku velta arī fotografēšanai. Tikko Berlīnē tika atklāta viņa fotoizstāde Hear The World Ambassadors. Agrāk šī izstāde jau bija aplūkojama Ņujorkā maija sākumā, Vācijas galvaspilsētā skatītājiem tā būs pieejama līdz 11.jūnijam. Pēc tam tā ceļos uz Cīrihi.

Hear The World ir vispasaules organizācija, kas uzsver dzirdes maņas būtiskumu, tās galvenais atbalstītājs kopš 2006.gada ir dzirdes aparātu ražotājs Phonak. Šogad par oficiālo Hear The World fotogrāfu kļuvis Adamss. Šai izstādei viņš fotografējis vairākus pazīstamus mūziķus, to skaitā Miku Džegeru, Eimiju Vainhausu, Plāsido Domingo, Lindsiju Loenu, Eniju Lenoksu, kā arī daudzus citus. Fotogrāfijās "dzirdes vēstnieki" attēloti pozā, kas demonstrē klausīšanos.

"Es esmu sajūsmā, ka varu atbalstīt tik nozīmīgu kustību," izteicies Adamss pēc Ņujorkas izstādes atklāšanas. "Kā mūziķim man simpatizē iniciatīva palīdzēt cilvēkiem novērtēt katra individuālo dzirdi, un es ceru, ka izstāde liks cilvēkiem aizdomāties par šīs maņas svarīgumu."

Lai izstāde vairāk atbilstu "dzirdes slavināšanai", tajā iekļauti arī skaņas elementi — īpašajā Bang&Olufsen veidotajā skaņas instalācijā var piedalīties arī izstādes apmeklētāji. Tāpat jebkurš varēs pārbaudīt savu dzirdi īpašos aparātos, kas izvietoti visā izstāžu zālē.

Pēc izstāžu noslēgšanās fotogrāfijas tiks izsolītas internetā, mājaslapā www.heartheworld.com, un visi ieņēmumi nonāks Hear The World fonda rīcībā. Turklāt šajā mājaslapā būs iespējams pārbaudīt savu dzirdi ar virtuāla testa palīdzību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja