Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dienas receptes

Itāļu grapa

Neviens cits destilāts no bezvārda produkta tik ātri nav pārtapis par stilīgu dzērienu un starptautiskās gastronomijas lepnumu kā grapa.

Jūlija nogales maltīte

Sulīgi tomāti, sezonas ogas un uz grila gatavoti ēdieni – vasaras galdā.

Kā pildīt kabačus

Jūlija beigās, kad, kā ik gadu, atkal populārākais jautājums ir – vai tev kabaci nevajag? –, nākas izdomāt neskaitāmas idejas, kā tos pagatavot tā, lai ir garšīgi un lai visi pašu izaudzētie, no laukiem atvestie, dāvanā saņemtie vai veikalā nopirktie tiek arī apēsti.

Kviešu alus vācu un beļģu stilā

Turpinoties karstajām vasaras dienām, turpinu arī rakstu sēriju par alu. Šajā numurā pastāstīšu par to alu, ko gatavo no kviešiem. Tradicionāli kviešu alus ir gaišais eila stila alus (raudzēts ar augšējo raudzēšanas metodi), taču mēdz būt arī tumšais kviešu alus. Divi izplatītākie kviešu alus veidi pasaulē balstās Beļģijas un Vācijas tradīcijās.

Vasaras karstās dienas – smūtiju laiks

Vasaras karstās dienas, jūlija ogu un dārzeņu pārbagātība ir kā radīta, lai gatavotu biezos, krēmīgos kokteiļus – smūtijus. Kad termometra stabiņš tuvojas trīsdesmit grādiem, auksts, atsvaidzinošs smūtijs var pat aizstāt ēdienreizi.

Vafeles ar krēmu un ogām

Gardums vasarīgam launagam! Krēmu pirms pasniegšanas ļoti rekomendēju atdzesēt, tad baudījums būs krietni lielāks.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide