Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ražošana

Novembrī Rīgā notiks Ķīnas-Eiropas biznesa forums

Rīgas domes un Latvijas Investīciju attīstības aģentūras pārstāvji, kā arī Horasis priekšsēdētājs Franks Jurgens Rihters apsprieda gaidāmo augstākā līmeņa Ķīnas un Eiropas uzņēmēju forumu Global China Busines Meeting, kurš notiks Rīgā šī gada 25. – 27. novembrī. Pasākumu rīko Horasis, kas esot nozīmīga institūcija starptautisko ekonomisko attiecību arēnā.

Aptieku tīkli pārsūdz KP lēmumu un lūdz atvainoties(1)

Medikamentu mazumtirgotājs AS Sentor Farm aptiekas un zāļu lieltirgotava AS Recipe Plus vērsušies ar prasības pieteikumu Rīgas Administratīvajā apgabaltiesā, lūdzot apturēt Konkurences padomes 2011. gada 23. decembra lēmumu par saistošajiem noteikumiem AS Sentor Farm aptiekas un AS Recipe Plus, kā arī lūdzot atcelt pilnībā minēto lēmumu liegt kompānijām apvienoties.

Jaunieši aicināti praksē uz 40 uzņēmumiem © DIENA

Jaunieši, kuri vēlas spert pirmo soli karjeras veidošanā, no š.g. 13. - 17. februārim aicināti piedalīties Atvēro durvju nedēļā un doties ekskursijās uz četrdesmit dažādu nozaru uzņēmumiem. Ekskursiju laikā jaunieši ne tikai iepazīs vietējos uzņēmumus, bet arī varēs izvēlēties sev atbilstošāko profesiju.

Latvija oficiāli uzsāk komunikāciju sociālajā tīklā Facebook(5)

Sākot ar šodienu, 27.janvāri, Latvija uzsāk komunikāciju sociālajā tīklā Facebook, pievienojoties vairāk kā 800 miljoniem Facebook lietotāju visā pasaulē. Latvija ir viena no pirmajām valstīm ar oficiālu Facebook lapu, kas sev izvirzījusi mērķi līdz gada beigām piesaistīt 100 000 sekotāju, tādējādi vairojot Latvijas atpazīstamību pasaulē, ziņo lapas veidotājs Latvijas institūts.

Par gandrīz 100 miljoniem eiro modernizēta vilcienu kustības vadības sistēma

Latvijas Dzelzceļš (LDz) ar Eiropas Savienības (ES) Kohēzijas fonda atbalstu īstenojis vērienīgu projektu, no 2005. līdz 2011.gadam veicot vilcienu kustības vadības sistēmas modernizāciju un nomainot pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados uzstādīto tehniski novecojušo releju bloķēšanas sistēmu ar modernu mikroprocesoru sistēmu.

Enerģētikas stratēģijai 2030 piedāvā trīs nākotnes scenārijus

Ilgtermiņa plānošanas dokumentam Enerģētikas stratēģija 2030 Ekonomikas ministrija (EM) izstrādājusi trīs iespējamos nākotnes scenārijus - konservatīvo, sabalansēto un ambiciozo, par kuriem 25. janvārī tika sākta diskusija forumā Latvijas enerģētikas stratēģija 2030.gadam: drošība, ilgtspēja, konkurētspēja.

Daugava strauji paplašina veikalu tīklu(3)

Veikalu tīkls Daugavas šogad kopumā plāno atklāt desmit jaunas tirdzniecības vietas, informē DK Daugava īpašnieks Aigars Vaivars. Nupat durvis vēris veikals tirdzniecības centrā Spice, tuvākajās dienās tiks atklāts veikals tirdzniecības centrā Origo, kā arī Ogrē, tirdzniecības centrā Elvi.

Estonian Air atsāk lidojumus maršrutā Tallina-Rīga

Lidsabiedrība Estonian Air šā gada 25. martā plāno atsākt lidojumus no Tallinas uz Rīgu un atpakaļ 17 reizes nedēļā. Lidojumi šajā maršrutā notiks trīs reizes dienā darba dienās un reizi dienā nedēļās nogalē.