Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Teilora Svifta iedvesmo miljonus

Gada zvaigzne

Žurnāls Time par Gada cilvēku 2023 pasludinājis 34 gadus veco dziedātāju Teiloru Sviftu. Šo titulu izdevums piešķir vienam vai vairākiem cilvēkiem, kas – pozitīvi vai negatīvi – visvairāk ietekmējuši ziņas aizvadītā gada laikā. Sviftas popularitāte ir stabili augusi jau kopš viņas karjeras pirmsākumiem vēl tīņa vecumā, taču tieši šogad tā sasniegusi "eksplozīvu efektu", norāda Time redakcija. Dziedātājai piemītot spēja iedvest cerību miljoniem cilvēku visā pasaulē laikā, kad piedzīvojam visai tumšus brīžus. Pati māksliniece, komentējot šo jauno statusu, teic, ka jūtoties lepna, aizkustināta un ļoti laimīga, un viņai šis esot radošas iedvesmas un brīvības pilns laiks.

Teiloras Sviftas koncertturneja The Eras Tour ir viena no ienesīgākajām mūzikas vēsturē un ASV vien iekasējusi vairāk nekā 2,2 miljardus dolāru, savukārt kopš oktobra kinoteātros skatāmā koncertfilma Taylor Swift: The Eras Tour/ Teilora Svifta. The Eras Tour tikai pirmajā izrādīšanas nedēļā vien kinoteātros ASV un Kanādā ienesusi 96 miljonus dolāru. Vietnē Spotify dziedātāja kļuvusi par vienā dienā visvairāk atskaņoto mūziķi, bet viņas albums 1989 (Taylor’s Version) – par vienas dienas laikā klausītāko albumu šogad.

Jāpiebilst, ka šogad Time titulam Gada cilvēks bija izvirzīts arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins, Lielbritānijas karalis Čārlzs III, lelle Bārbija un streikojošie Holivudas aktieri un scenāristi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Zaļais dvēseļu dārzs

Šogad savu atdzimšanu piedzīvos vēl viena no Rīgas Lielo kapu kapličām, bet rindā gaida jau nākamās.

Sennas pēdējās sacīkstes

Pirms 30 gadiem Imolas trasē smagu avāriju piedzīvoja un slimnīcā mira trīskārtējais Pirmās formulas čempions Airtons Senna. Traģēdija pamudināja atbildīgās personas vairāk rūpēties par autobraucēju d...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata