Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sākas Latvijas lepnums 2014, gaidām pieteikumus!

Latvijas lielākā bagātība ir cilvēki. Un tādu, ar kuriem varam lepoties, kuriem piemīt gan labestība, gan personības spēks un kuri spēj tajā dalīties ar citiem, ir tiešām daudz, tāpat kā viņu paveikto labo darbu: kāds pieņem ģimenē bērnus, kas palikuši bez vecāku gādības, kāds izglābj otru no ugunsnelaimes vai noslīkšanas, kāds ar visu sirdi rūpējas par pamestiem dzīvniekiem, vēl kāds atbalsta skolas, spējīgus jauniešus, palīdz cilvēkiem ar ierobežotām iespējām...

Latvijas cilvēku labajās sirdīs jau desmit gadu garumā ļauj ieskatīties projekts Latvijas lepnums. Arī šogad, kad laikraksts Diena un telekompānija TV3, piedaloties Draugiem.lv, projektu organizē jau 11. reizi, visi kopā godināsim pašaizliedzīgos un apņēmīgos cilvēkus, kas kādam ir nesavtīgi palīdzējuši, stāvējuši blakus nelaimē, devuši cerību vai piepildījuši klusu sapni.

No šodienas, 13. augusta, ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts pieteikt Latvijas lepnumam 2014 tos, kas, viņuprāt, pelnījuši atzinību un pateicību par saviem labajiem darbiem, kurus ikdienā bieži vien varbūt nemaz neafišē.

Latvijas lepnuma kandidātus var pieteikt līdz pat 15. oktobrim, sūtot vēstules uz [email protected] vai pa pastu – Latvijas lepnums, Mūkusalas iela 15, Rīga, LV-1004. Pieteikuma anketu var aizpildīt arī portālos Diena.lv, Tv3.lv un Draugiem.lv/latvijaslepnums.

Latvijas lepnums ceļ gaismā to, kas mūsu dzīvē ir patiesi vērtīgs, tāpēc Diena šī projekta rīkošanā vienmēr piedalās ar gandarījumu un lielu atbildības sajūtu, par Latvijas lepnumu, kas šogad notiek ar Valsts akciju sabiedrības Latvijas dzelzceļš un Rīgas brīvostas pārvaldes gādību, saka a/s Diena valdes priekšsēdētājs Edgars Kots. «Nu jau droši var teikt, ka projekts ir kļuvis par vērtīgu tradīciju un katru gadu no jauna atgādina, ka laba sirds, cilvēcīga rīcība un drosme ir zelta vērtē,» viņš teic.

Savukārt MTG TV un radio vadītāja Latvijā Baiba Zūzena piebilst: «Pateicoties projektam Latvijas lepnums, mēs ik gadu pārliecināmies, cik daudz Latvijā ir gaišu, krietnu un nesavtīgu cilvēku. Viņi dzīvo tepat, mums līdzās, un ik gadu iedvesmo ikvienu no mums labiem darbiem.»

Līdz pat gada beigām laikraksts Diena savās lappusēs publicēs stāstus par Latvijas lepnumam pieteiktajiem cilvēkiem. Par Latvijas lepnuma balvas laureātiem argumentētā diskusijā lems projekta žūrija. Savukārt otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, Latvijas lepnums 2014 noslēgsies ar godināšanas ceremoniju kanālā TV3, kurā simboliskā projekta balva – Zelta ābele – tiks pasniegta desmit nominācijās.

Jau piecpadsmito gadu laikraksts Diena un TV3 rīko akciju Latvijas lepnums. Vairāk par tās norisi lasi akcijai veltītajā sadaļā

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli



2017. gada stāsti

Vairāk 2017. gada stāsti


2016. gada stāsti

Vairāk 2016. gada stāsti


2015. gada stāsti

Vairāk 2015. gada stāsti


2014. gada stāsti

Vairāk 2014. gada stāsti


2013. gada stāsti

Vairāk 2013. gada stāsti


2012. gada stāsti

Vairāk 2012. gada stāsti


2011. gada stāsti

Vairāk 2011. gada stāsti


Jaunumi

Vairāk Jaunumi