Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ražošana

BezRindas.lv piedāvā autobusu reisus uz Vāciju un Sanktpēterburgu © DIENA

Sākot ar šī gada 4. jūniju biļešu serviss BezRindas.lv piedāvā iegādāties autobusu biļetes uz Vāciju ar galapieturām Ķelnē un Štutgartē un strappieturām Berlīnē, Hannoverē, Frankfurtē, Diseldorfā, Magdeburgā, un citās Vācijas pilsētās, kā arī uz Sanktpēterburgu ar starppieturām Tartu un Narvā, vēsta biļešu servisa vadītājs Gatis Sprūds.

Pašvaldībās atbalsta Rīgas Ūdens plānus ražot fasētu dzeramo ūdeni(7)

Pašvaldības SIA Rīgas Ūdens plāni ražot fasētu dzeramo ūdeni pudelēs ir apsveicami un, ja vien dzeramā ūdens kvalitāte to ļautu, arī citās pašvaldības varētu domāt par dzeramā ūdens rūpniecisku pildīšanu pudelēs un pārdošanu, Diena.lv apliecināja citu pašvaldību ūdensapsaimniekošanas uzņēmumu pārstāvji.

airBaltic pasažieriem ļaus izvēlēties blakussēdētājus © DIENA(20)

Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic ir pirmā pasaulē, kas sākusi sniegt pakalpojumu airBaltic SeatBuddy, kas dod iespēju klientiem lidmašīnās sēdēt blakus pasažieriem ar līdzīgām interesēm vai ceļojuma noskaņojumu, portālam Diena.lv atzina airBaltic pārstāvji.

EM: Gada griezumā mazumtirdzniecības apgrozījuma pieauguma tempi joprojām augsti © DIENA(2)

Šī gada aprīlī mazumtirdzniecības apgrozījums par 7,7% pārsniedza iepriekšējā gada attiecīgā perioda  rādītāju (salīdzināmajās cenās, neizlīdzināti dati), kas nozīmē, ka joprojām saglabājas straujš mazumtirdzniecības apgrozījuma pieaugums gada griezumā. Kopumā 2012.gada četros mēnešos mazumtirdzniecības apgrozījums pieauga par 11,1%, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Rīgas ūdens plāno aizņemties 300 000 latu Aqua Riga ražotnes izveidei © DIENA(17)

Meitasuzņēmuma Aqua Riga apgrozāmo līdzekļu nodrošināšanai pašvaldības SIA Rīgas ūdens tā pamatkapitālā plāno ieguldīt 105 000 latu, kurus plānots atpelnīt aptuveni četros gados, savukārt fasētā ūdens ražošanai nepieciešamie pamatlīdzekļi un daļa no apgrozāmajiem līdzekļiem aptuveni 300 000 latu apjomā tiks finansēti no kredītiestādes aizdevuma līdzekļiem, kuru varētu atmaksāt četros gados.__