Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

VIENMĒR JAUNĀKS. 61 gadu vecā aktrise Demija Mora ir viena no slavenībām, kam grūti samierināties ar aizgājušo jaunību, un viņa izslavēta ar neskaitāmām plastiskajām operācijām un mākslīgiem izskata uzlabojumiem. Arī vīrieti sev līdzās viņa vēlas gados jaunu. Pirms krietna laiciņa Mora vairākus gadus pavadīja attiecībās ar 15 gadu par sevi jaunāko aktieri Eštonu Kučeru, bet nu klīst baumas, ka viņai ir romantiskas attiecības ar dziedātāju Džo Džonasu, kurš par viņu ir 27 gadus jaunāks.

UZVEDAS SUŠĶĪGI. Izbijušo aktrisi Toriju Spelingu joprojām vajā neveiksmes mājokļu jautājumā. Viņa ar bērniem bijusi spiesta izvākties no mājas, kuras īre mēnesī izmaksā 15 tūkstošus ASV dolāru, vien četrus mēnešus pēc ievākšanās, jo, kā apgalvo īpašnieki un kaimiņi, pārāk sušķīgi uzvedusies. Māja esot smirdējusi pēc urīna, un sienas esot nosmērētas ar nezināmas izcelsmes pleķiem. Tīrīšanas uzņēmums, kas ieradies uzkopt īpašumu pēc Spelingas izvākšanās, no mājas esot izvedis maisiem atkritumu. 

CER UZ ĪSTO. Dziedātājs Lenijs Kravics intervijā medijam People atzinies, ka jau deviņus gadus ievēro celibātu. Savu dzīvesveida izvēli viņš skaidro ar vēlmi satikt īstu mīlestību un tikai ar viņu nodoties intīmām attiecībām. Savulaik mūziķis jau bija precējies un laulībā ar aktrisi Līzu Bonetu pavadīja sešus gadus – no 1987. līdz 1993. gadam. Viņš ir arī tēvs meitai Zojai. Kravica bijušo draudzeņu skaitā ir virkne skaistu un talantīgu sieviešu, piemēram, Vanesa Paradī, Adriana Lima un Nikola Kidmena.

Par 8500 BRITU MĀRCIŅĀM pārdota keramikas kazas skulptūra, kuru savulaik izgatavojis karalis Čārlzs III. Kādam kanādietim to pirms 55 gadiem 21. dzimšanas dienā uzdāvinājusi viņa tante, kas strādāja par pavāri Kembridžas Universitātē, kur Čārlzs studēja arheoloģiju un antropoloģiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli


Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata