Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Dzelzs jākaļ, kamēr karsta: Kā kļūt par uzņēmēju Latvijā?

Kā kļūt par uzņēmēju Latvijā? Vai tas tiešām ir tik sarežģīti, kā dzirdēts, cik birokrātisku šķēršļu jāpārvar, un cik sāls pudu jāizēd? SestDiena sāk rakstu sēriju, kurā sekosim jauna uzņēmuma tapšanai – no idejas un pirmajiem soļiem līdz, cerams, miljonu peļņai.

Top komentāri

Seska Smaka
S
Uzńēmējam LV galvenais ir - pēc iespējas mazāk maksāt saviem darbiniekiem.
hehe
h
Tā nu gan nebūs īstā vieta LV, kur dibināt uzņēmumu :D Tikai saspiestu galvu LV ir jēga ko iesākt!
.
.
Latvijā ir piecpadsmit (piecpadsmit, Karl!) dažādas institūcijas, kas var jebkurā laikā ierasties pie uzņēmēja un viņu sodīt. Ir jābūt stipri galvā ruģītam, lai šeit dibinātu uzņēmumu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Ziemassvētku tirdziņu vilinājums

Svaigi ceptu piparkūku, pīrāgu, saldumu un karstvīna smarža, egļu zaru aromāts, smuki un saimniecībā noderīgi amatnieku darināti nieciņi, svētku noskaņas mūzika – tā varētu raksturot Ziemassvē...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata