Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Laikraksts Diena un TV3 aicina pieteikt Latvijas lepnums 2015 kandidātus

Jau 12. gadu laikraksts Diena un telekompānija TV3 organizē projektu Latvijas lepnums, aicinot no 11. augusta līdz 10. oktobrim iesniegt pieteikumus par pašaizliedzīgiem un uzņēmīgiem cilvēkiem, kuri vairojuši valstī labo, nesavtīgi palīdzot kādam nelaimē, dodot cerību, iedvesmojot vai pat īstenojot cita klusi lolotus sapņus. 

Laikraksts Diena projekta laikā līdz gada beigām stāstīs par Latvijas lepnumam pieteiktajiem cilvēkiem, savukārt Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, Latvijas lepnums 2015 noslēgsies ar godināšanas ceremoniju kanālā TV3, kurā simboliskā Latvijas lepnuma balva – Zelta ābele – tiks pasniegta desmit nominācijās. Arī šogad Latvijas lepnuma balvas laureātus noteiks Latvijas lepnuma žūrija.

MTG TV un radio vadītāja Latvijā Baiba Zūzena atgādina par projekta nozīmīgumu: «Latvijas lepnums parāda mūsu zemes patieso spēku – stiprus un gaišus Latvijas ļaudis, kuru rīcība paceļ un iedvesmo, kuru darbi apliecina viņu mīlestību pret pasauli un līdzcilvēkiem. »

Akciju sabiedrības Diena valdes priekšsēdētājs Edgars Kots atzīst, ka projekts vēl joprojām ir viena no nozīmīgākajām laikraksta Diena vērtībām: «Ikdienā mums ir iespēja sastapt daudz cilvēku. Bieži vien mēs pat nenojaušam, ka starp viņiem ir īstas izcilības un iedvesmojoši paraugi mūsu dzīvēm. Projekts vēl aizvien ir spēcīgs palielināmais stikls cilvēka uztverei, kas izgaismo mūs, ļaujot ieraudzīt patiesās vērtības visai Latvijas sabiedrībai. »

Šogad projekts Latvijas lepnums notiek ar Rīgas Brīvostas pārvaldes un Valsts akciju sabiedrību Latvijas dzelzceļš un Latvijas pasts gādību.

Latvijas lepnuma kandidātus var pieteikt, aizpildot pieteikuma anketu portālos www.diena.lv un www.skaties.lv, kā arī sūtot vēstules uz [email protected], www.draugiem.lv/latvijaslepnums vai pa pastu, adrese: Latvijas lepnums, Andrejostas iela 2, Rīga, LV-1045.



Jau piecpadsmito gadu laikraksts Diena un TV3 rīko akciju Latvijas lepnums. Vairāk par tās norisi lasi akcijai veltītajā sadaļā

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli



2017. gada stāsti

Vairāk 2017. gada stāsti


2016. gada stāsti

Vairāk 2016. gada stāsti


2015. gada stāsti

Vairāk 2015. gada stāsti


2014. gada stāsti

Vairāk 2014. gada stāsti


2013. gada stāsti

Vairāk 2013. gada stāsti


2012. gada stāsti

Vairāk 2012. gada stāsti


2011. gada stāsti

Vairāk 2011. gada stāsti


Jaunumi

Vairāk Jaunumi