Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Horoskopi 2021. gadam

Ko zvaigznes sola 2021. gadā?

Šis grasās būt neparedzamu notikumu un brīžam arī nepārdomātas rosības gads. Pieaugs cilvēku negatīvā aktivitāte, notikumi bieži nebūs ar prātu vadāmi. Daudz protestu, lielāka nozīme būs dažādu grupējumu aktivitātēm. Gaidāmi arī nekontrolējami emociju izvirdumi, aktualizēsies pašcieņas jautājumi. Apsviedīgākie stiprāk turēsies pie varas grožiem.

Gada sākumā būs vērojama impulsīva darbība, nepārdomātas runas un darbi, turpināsies interešu konflikti un korupcija lielos mērogos. Skaļi, publiski skandāli par negodīgiem darījumiem.

Pirmais pusgads būs smags un sarežģīts laiks valstsvīriem. Tiks pieņemti ne līdz galam izstrādāti likumi; bieži tiks paustas nez kur sagrābstītas idejas, mainīti vai lauzti nopietni noteikumi. Biznesmeņi biežāk noies pagrīdē, cilvēki iegādāsies nevajadzīgas lietas vai īpašumus. Savukārt pārdomāti plāni nesīs gaidītos augļus.

Visa gada garumā notiks cīņa par personisko brīvību dažādās izpausmēs. Taču par spīti visam šis laiks saliedēs ģimenes, stiprinās mīlestības un uzticības saites, liks novērtēt mājas siltumu un dvēseļu radniecību.

Auns. Kāpumu un arī kritumu gads. Lai lietas virzītos uz priekšu, būs nepieciešama liela drosme, svarīga arī pozitīva attieksme pret notiekošo. Vēlams atturēties no biznesa paplašināšanas. Janvārī var dibināt ģimeni. Februārī kādā jomā iespējamas būtiskas pārmaiņas. Marts un maijs piemēroti kontaktu stiprināšanai, strīdu noregulēšanai. Jādomā arī par veselības stiprināšanu. Aprīlī labvēlīga situācija radošai sadarbībai dažādās jomās. Jūnijs – stabilitātes atgūšanas laiks. Jūlijā iespējami satraukumi bērnu dēļ. Augustā un septembrī tiks novērsti mākslīgi radīti šķēršļi, kompensētas neveiksmes. Oktobrī un novembrī rakstura noturības pārbaudījumi, izvēles iespējas nopietnā darījumā. Decembris labvēlīgs laiks radošam darbam.

Vērsis. Gads paies, mainot darbības virzienus. Panākumi labi zināmā jomā, var uzlaboties materiālais stāvoklis. Taču ne panākumi, ne veiksme nekritīs rokās paši – nāksies kārtīgi strādāt. Tiecoties uz mērķi, neatstājiet novārtā ģimeni. Janvārī un februāra sākumā samazināsies enerģija, nevajag sākt neko jaunu. Darbiem veiksmīgs laiks būs februāra otrā puse un marts. Aprīlī atturieties no pārsteidzības. Maijā var plānot apjomīgus uzdevumus. Jūnijā jābūt uzmanīgam uz ūdens. Jūlijs piemērots atpūtai. Augusts solās būt radoši veiksmīgs laiks. Septembrī jābūt īpaši uzmanīgam uz ceļa, nāksies domāt par finansiālu jautājumu risināšanu. Oktobrī un novembrī neļaujiet sevi izprovocēt uz konfliktiem. Decembrim neplānojiet neko būtiski svarīgu.

Dvīņi. Gada sākumā labs atspēriens rosīgam darbam svarīgās jomās; uzmanību prasīs gan veselība, gan ģimene. Nāksies iespringt, lai panāktu līdzsvaru visās jomās. Ja jūtaties izsmelts, kompensējiet to ar fiziskām aktivitātēm. Veiksmīgi dažāda veida darījumi. Labi ritēs darbi literātiem, māksliniekiem, mūziķiem. Februārī lietas sāks risināties pavisam labi. Martā pārdomāti jāplāno pirkumi. Aprīlī jābūt piesardzīgam naudas lietās. Maijs īpaši rosīgs un veiksmīgs. Jūnijā var nākties atlikt plānoto atpūtu. Jūlijā rūpes sagādās pārsteidzīgi sasolītais. Augustā strīdus var radīt ģimenei atlicinātā laika trūkums. Septembrī un oktobrī labi tiem, kuriem sapratne un mīlestība ģimenē. Novembrī apņēmīgi kārtojiet atvašu problēmas.

Svari. Veiksmīgs gads, lietas pamazām sāks iet uz labu. Iekārtojiet māju, domājiet, kā iecerēto labāk paveikt. Būs jaunas izdevības un ienākumi. Iespējamas romantiskas attiecības, ģimenes pieaugums. Janvārī būs daudz strīdu, nav vēlams pieņemt izšķirošus lēmumus. Februāris, marts un aprīlis – pozitīvu pārmaiņu un dažādu jauninājumu laiks. Maijā pieaugs enerģija, atdzims agrāk apsvērtās idejas. Jūnijs labvēlīgs darba darīšanām, veiksmīgi tiks noslēgts nozīmīgs līgums. Jūnija beigās un jūlijā izmantojiet atvaļinājumu vai garākas brīvdienas. Augustā, septembrī un oktobrī noderēs jūsu lielās darbaspējas. Novembrī neapmierinātība ar paša paveikto. Decembrī būsiet cīņas spara pilns, bet atbalstiet arī mājiniekus, īpaši atvases.

Skorpions. Labas pārmaiņas ģimenē, īstajā brīdī nostrādās intuīcija. Izmantojiet iespēju apgūt jaunas iemaņas. Var iegādāties nekustamo īpašumu vai automašīnu. Janvāris gan nav labvēlīgs veselībai, esiet uzmanīgs. Noregulēsies pajukušas attiecības ar radinieku. Februārī un martā ar ģimeni apspriediet turpmākos plānus un sāciet tos realizēt. Aprīlī kārtīgi glabājiet savas mantas – izklaidības sekas var būt sāpīgas. Maijā spodriniet mīļas attiecības. Jūnijā un jūlijā veiksmīgi apceļosiet Latviju. Augustā varat pievērsties karjeras izaugsmei. Septembrī būs grūti koncentrēties darbam, galvā briedīs kāds plāns. Oktobrī vai novembrī iespējama darba maiņa. Decembrī radošs pacēlums, Pieaugs vēlme darīt labas lietas, iekļauties labdarībā.

Strēlnieks. Nemierīgs, bet labiem notikumiem bagāts laiks. Var mainīties dzīves apstākļi. Sirds lietās nesteidzieties, esiet smalkjūtīgs, nebojājiet attiecības ar nepārdomātiem izteicieniem. Varat sākt darboties pilnīgi jaunā jomā. Janvāris sāksies ar jucekli darba lietās. Februārī kolektīvā iespējama spriedze. Martā šķitīs, ka viss sabremzējies, nekas nevirzās uz priekšu. Aprīlī stāsities pretī likteņa izaicinājumam. Maijā dažas būtiskas pārmaiņas jūsu dzīvē. Jūlijā ieteicams samazināt aktivitāti, atpūsties. Augustā vilinās tāli ceļi, taču nāksies daudz strādāt. Septembrī sekmīgi pārvarēsiet šķēršļus. Oktobris mierīgs mēnesis. Novembrī var iegāzt steiga. Decembrī biežāk dāviniet savu uzmanību tuvajiem cilvēkiem.

Vēzis. Palielināsies spriedze, un augs nemiers, kas jūs mulsinās, – dažkārt šķitīs, ka zūd pamats zem kājām. Janvārī un februārī saskaņā ar jaunajiem likumiem var nākties mainīt noteikumus savā darbības laukā. Finanšu darījumos labāk neiesaistīt tuviniekus vai draugus. Martā droši pieņemiet pārliecinošu lēmumu. Aprīlī un maijā viss padosies viegli, bez aizķeršanās. Vasarā būs jārisina tuva cilvēka problēmas. Augustā nestabilās situācijas sekas neļaus realizēt cerēto. Intuitīvi izdosies izvairīties no intrigām, taču neuzmanības dēļ var nākties rīkoties pretēji savām interesēm. Septembrī un oktobrī izdosies uzlabot attiecības ģimenē. Decembris būs gada saspringtākais, bet arī labākais periods. Izvairieties lietot alkoholu. 

Lauva. Visa gada garumā darbs prasīs lielu pacietību. Janvārī būs jāizvēlas starp prātu un intuīciju. Februārī pieņemiet pieredzējuša cilvēka padomu. Martā un aprīlī jutīsiet sagurumu vai nelielas veselības problēmas; nebūs pamata ambīcijām, tās tikai traucēs. Maijā jauns attīstības posms darbā, tāpēc pirms nopietnāka pasākuma ieteicams konsultēties ar zinošiem cilvēkiem. Vasaras mēnešos vēlama atpūta, noteikti jāsamazina aktivitāte. Augusts visveiksmīgākais mēnesis. Septembrī būs daži pārbaudījumi, nomāks rutīna – tad varat pieņemt lēmumu par darbības maiņu. Oktobrī jutīsities laimīgs. Novembrī būs pastiprināti jāpievēršas tiešajiem pienākumiem. Gada nogalē var pieaugt saimnieciskie izdevumi. Attiecībās ļoti svarīga uzticība.

Jaunava. Vairāk pievērsīsities sev un savām vajadzībām; darbā koncentrēsities uz finanšu lietām. Janvāris stresa pilns – tas vienkārši jāizdzīvo. Februārī un martā izdosies izcelt savas profesionālās dotības. Aprīlī jūsu pārliekais pedantisms kaitinās kolēģus. Maijs un jūnijs mierīgi periodi, labi ritēs darbi lauku saimniecībā. Jūlijā vai augusta sākumā izkārtojiet sev atvaļinājumu. Septembris prasīs īpašu koncentrēšanos. Oktobrī jāsaglabā miers saspringtās situācijās. Nekrītiet panikā materiāla zaudējuma dēļ. Kāds darbs prasīs īpašu koncentrēšanos. Novembrī spēku apsīkums, jāparūpējas par veselību. Decembrī tiksiet atalgots par pūlēm. Gada nogalē svarīga ģimenes saliedēšana un fiziskās aktivitātes dabā. 

Mežāzis. Ļoti darbīgs gads. Izmantojiet dotās iespējas, bet kaut ko pilnīgi jaunu plānojiet apdomīgi. Laba intuīcija finanšu darījumos. Var dibināt ģimeni. Janvāris ir sagatavošanās periods – jānogaida un jāraugās, kā attīstīsies notikumi. Marts samērā mierīgs. Aprīlī var paplašināt darbības lauku, gūt ienākumus. Maijā patīkami pārsteigumi, būs iespēja mainīt dzīvesvietu. Jūnijā pieaugs veicamo darbu daudzums. Jūlijā atpūtieties, bet izvairieties no traumas. Augustā brīžiem enerģijas kritums, bet tas netraucēs būt formā. Septembrī un oktobrī viss ies vēlamās sliedēs, taču ne vienmēr noderēs daiļa runāšana. Novembrī galvenais nepārpūlēties, atvēliet laiku fiziskām nodarbībām. Decembrī nesāciet neko jaunu. Mīliet, un tiksiet mīlēts!

Ūdensvīrs. Radikālu pārmaiņu gads. Jūs novērtēs, saņemsiet cieņas apliecinājumus. Neapstājieties radošā darbā! Gada sākumā precīzi formulējiet mērķus un uzdevumus, tad izpaliks vilšanās. Sasirgušajiem nostabilizēsies veselība. Svarīgus darbus ieplānojiet februārim – tad var sākt arī ko jaunu. Marts veiksmīgs mēnesis, ja uzticami ceļabiedri. Aprīlī nāksies asi aizstāvēt savu viedokli. Maijā iestāsies atelpa darījumos. Jūnijā rušināsities savā personīgajā lauciņā. Jūlijā atturieties no ekstrēmiem sporta veidiem uz ūdens. Augustā viegli sasniegsiet vēlamo. Septembrī sīki konflikti ar tuviniekiem. Finanšu jautājumus risiniet oktobrī, bet novembrī būsiet radošs. Decembrī reālu plānu izveide nākamajam gadam. 

Zivis. Sasniegsit savas dzīves šķietami augstāko mērķi, bet turpiniet iesākto ceļu! Būs gan piedzīvojumi, gan veiksme. Janvārī nepievils intuīcija – tā liegs nelabvēlim nodarīt jums kaitējumu. Februārī un martā saņemsiet interesantus priekšlikumus. Aprīlī un maijā realizēsiet labu projektu, sastapsiet daudzsološus sadarbības partnerus. Jūnijs nav labvēlīgs finanšu darījumiem. Jūlija sākumā mazināsies enerģija – izmantojiet šo laiku atpūtai. Augustā ieteicams uz laiku mainīt apstākļus, izrauties no rutīnas. Septembrī un oktobrī darbosities ar jaunu sparu un ar minimāliem līdzekļiem sasniegsit gaidīto rezultātu. Novembrī rīkojieties pašpārliecināti, bet ne pārdroši. Decembris var nākt arī ar labām vizuālām pārmaiņām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata