Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un Very Cool People aicina uz Ziemassvētku koncertu Sniegavīra ekspresis

Šogad būs seši gadi, kopš Sniegavīra ekspresis priecē visus Ziemassvētku koncertu cienītājus un klausītājus. 25. decembrī Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un grupa Very Cool People, aicina uz Mūzikas namu Daile, lai svinētu Pirmos Ziemassvētkus jaukā noskaņā.

Koncertā būs iespēja baudīt mūziķu vokālos un instrumentālos talantus, taču vēl vairāk – dziedāt līdz, līksmot un emocionāli sildīties citam pie cita. Programmā iekļautas kompozīcijas, kas vieno un uzmundrina cilvēkus visā pasaulē: Zvaniņš skan, Jingle bells rock, Santa Claus is coming to town un citas. Izpildot mums tik nozīmīgās dziesmas kā Klusa nakts, neiztrūkstoši tiks šķetināts stāsts par mūsu sapņiem, ilgām un iekšējo - noslēpumaino pasauli.

Svētku programma apzināti veidota, lai iepriecinātu draugus, radot patīkamu atmosfēru kopā būšanai un "iesildītos" pirms vakara priecīgajiem notikumiem, kas gaidāmi katrā mājā pie Ziemassvētku eglītes.

Stāsta Ralfs Eilands: "Es esmu ļoti patīkami satraukts, jo jau 6. reizi izpildīsim šo Ziemassvētku tradīciju koncerta veidā! Ja kādam Ziemassvētki ir gaidīšanas laiks, tad es tam pilnībā pievienojos, jo gaidu koncertu un mūsu publiku vēl vairāk par ēdieniem uz galda un dāvanām zem eglītes. Aicinu koncertu apmeklēt arī ļaudis, kuri nav bijuši uz iepriekšējiem koncertiem. Es garantēju, ka šī ir viena no labākajām izvēlēm, ko darīt 25. decembrī. Vismaz es tā jūtos. Man ir prieks, ka man tas datums katru gadu ir koncerta zīmē."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja