Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Klajā nāk grupas Very Cool People singls – enerģiskā dziesma Lec

Grupa Very Cool People pēc uzstāšanās festivālā Summer Sound augusta sākumā Liepājā kā savu nākamo singlu izdevusi tur visefektīgāk izskanējušo jaunākā studijas albuma Dzīvs enerģijas ģeneratoru Lec. Līdz ar singlu publicēts arī dziesmas koncertieraksta video

Pamanījuši, ka publikai tik tiešām patīk lēkāt dziesmas piedziedājuma laikā, koncertversijā grupas mūziķi to izpilda divreiz ilgāk un tagad tā būs pieejama arī visiem tiem, kuri vēlēsies lēkāt arī paši savās mājas ballītēs.

Kā to pareizi darīt, iespējams pamācīties Lec koncertieraksta videoklipā, kas tapis tieši vasaras lielākajā festivālā Summer Sound. “Jau no pirmās reizes, kad uzspēlējām šo dziesmu koncertos, pamanījām, ka publika uz to aktīvi reaģē un momentāni iesaistās lēkāšanas aktivitātē kopā ar mums,” savu acīgā novērotāja viedokli izsaka grupas vadītājs, ģitārists Elvijs Grafcovs. “Interesanti, ka iesākumā tā bija plānota kā instrumentāla kompozīcija, taču galarezultātā tomēr nolēmām tai piešķirt arī tekstu, kas izrādījās ļoti pareizs gājiens.” Kā jaunās dziesmas mūzikas un teksta autori minēti visi grupas dalībnieki.

Sen nav nekāds noslēpums, ka enerģijas pārpilnie koncerti ir galvenais Very Cool People trumpis. Par to jau drīzumā varēs pārliecināties arī klausītāji Igaunijā, Čehijā un Lietuvā. 11. septembrī Very Cool People jaunā albuma Dzīvs koncertprogrammu varēs dzirdēt Tallinas džeza klubā Philly Joe’s Jazz Club, 14. septembrī – Čehijas pilsētas Frīdlantas kultūrvietā CAFÉ Jazzová Osvěžovna, dienu vēlāk – vēl vienas Čehijas pilsētas Brno kultūrtelpā Music Lab, bet 18. un 19. oktobrī grupa apciemos savus daudzos fanus arī mūsu dienvidkaimiņu lietuviešu zemē, uzstājoties attiecīgi Viļņas džeza klubā Jazz Cellar 11 un Palangas kultūrvietā Vandenis.

Tikmēr jaunais singls Lec, kā arī viss vasaras sākumā izdotais albums Dzīvs, noklausāms mūzikas straumēšanas servisos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja