Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Festivāls Liepājas Mākslas forums Liepājas koncertzālē tiks atklāts ar jaudīgu reiva ballīti

Festivāla Liepājas Mākslas forums atklāšanas vakarā, 29. septembrī plkst. 21.00 koncertzālē Lielais dzintars gaidāma jaudīga reiva ballīte, kas tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamo producenti un dīdžeji Kseniju Kamikazu. Ballītē ar elektroniskās mūzikas setiem uzstāsies vairākas dīdžejes, taču neatkārtojamu atmosfēru radīs pasakainas un savdabīgi krāšņas būtnes un deju performances.

"Visam šajā pasaulē ir savs skaistums, vajag tikai vēlmi to ieraudzīt. Tāpat kā visi putni skaisti dzied, visi cilvēki ir unikāli un neatkārtojami. Aicinām apmēklētājus dot brīvību savai fantāzijai un ierasties īpašā apģērbā vai izskatā, kas atbilst katra iekšējai maģiskajai pasaulei, un to brīvi izdejot pie vissmalkākās elektroniskās mūzikas!" iedrošina Ksenija Kamikaza.

Reiva ballīti atklās liepājniece, audio un vizuālā māksliniece Marija Titova, kura uzstājas ar skatuves vārdu Śūnyatā, jau vairākus gadus pasākumos aizraujot Latvijas klausītājus. Śūnyatā apvieno tehno, minimālisma un ambiento mūziku, kuru pastiprina dabas skaņas, etniski, šamaniski un psihedēliski ritmi.

Turpinājumā uzstāsies tehno priesteriene DJ Orthodox. Viņas “sludinātie” straujie ritmi, sintizētās skaņas un meditatīvās pārejas palīdzēs klausītājiem pacelties virs pasaulīgajām rūpēm un nogādās patiesā tehno grēksūdzē.

Pēdējā pusotrā stundā par mūziku atbildēs Ksenija Kamikaza, kura ar savām DJ programmām un koncepcijām ir labi pazīstama ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Viņa nesen atgriezusies no festivāla Burning Man un sola pārcelt apmeklētājus uz šī pasākuma spilgto atmosfēru.

Pasākumā gaidāmi arī mākslinieki un dejotāji, kuri pārvērtīs Liepājas koncertzāli par neparastu būtņu biotopu, kurā katrs tēls ir nozīmīga daļa kopējās burvības veidošanā. Viesosies Latvijas drag karalienes Antiboy Amnesia un Vencheska Baltique, deju šovs Deltalivik un citi mākslinieki.

Festivāla atklāšanas ballīte ilgs aptuveni 4 stundas un notiks koncertzāles Lielais dzintars publiskajā zonā 2. un 3. stāvā, kas tiks iekārtota un izgaismota, paredzot vietu gan aktīvai dejošanai, gan atpūtas brīdim. Pasākums paredzēts pieaugušo auditorija, tādēļ ieeja pasākumā no 18 gadu vecuma, kopā ar pieaugušu pavadoni – no 12 gadu vecuma. 

Plašāka informācija par festivāla programmu: www.lielaisdzintars.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja