Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Festivālā Bauska Taste uzstāsies ukraiņu mūziķis Ivans Dorns

Mūzikas festivāls Bauska Taste izziņo 9. un 10. augustā gaidāmā festivāla pilnu mākslinieku sarakstu. Jau ziņots, ka festivāla programmai šogad pievienojies viens no mūsdienīgākajiem Ukrainas mūziķiem - Ivans Dorns.

Pirmajā dienā, 9. augustā, festivālu ieskandinās gan ukraiņu zvaigzne Ivans Dorns, gan pēdējo gadu aktuālākais igauņu mūziķis NOËP, kā arī uz skatuves gaidāms vēl kāds īpašs papildu pārsteigums. Tāpat festivāla vasaras atmiņas veidos pilsētas rokgrupa Laika suns, hiphopa apvienība Latgalīšu reps, kā arī elektroniskās mūzikas duets Elpo, grupa 24. Avēnija, dziedātāja Palù un TV šova X faktors favorīti, grupa Bekars. Par vakara ballītes atmosfēru rūpēsies DJ Makree un Funky DJ Elegant.

10. augustā apmeklētājus izklaidēs un iedvesmos hiphopa ikona Viņa, populārās mūzikas nostalģija Detlef, Latvijas mūzikas leģenda Ainars Mielavs, reperis Fiņķis, klasiskās mūzikas huligāni Dagamba, leģendārais rokmūziķis Ivo Fomins, Maestro Raimonda Paula hitparāde Diskopauls, grupa Viral Mind, X faktors uzvarētāja Emilija Bērziņa, grupa Idille, kā arī uzlecošā zvaigzne, dziedātājs JL Kalmann. Otrās dienas noslēgumā par jaudīgu festivāla ballīti parūpēsies DJ Kārlis Ķilkuts.

Biļetes pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un tiešsaistē: ej.uz/BauskaTASTE2024

 

Festivāla Bauska Taste aizsākumi meklējami 2017. gadā. Pulcējot apmeklētājus gan no Bauskas novada, gan tālākām pilsētām, festivāls jau no tā pirmsākumiem ir plaši apmeklēts un piecu gadu laikā tam ir izveidojušās savas tradīcijas. Apmeklētājiem ir iespēja baudīt aktuālu populārās mūzikas programmu, saposties vietējo ražotāju darinājumos dizaina tirdziņā Tasterāde, piedzīvot elpu aizraujošus notikumus un nesteidzīgas atpūtas mirkļus. Tirgotājiem un ēdinātājiem, kas vēlas bagātināt festivāla norisi ar savu produkciju, jau no 31. maija būs izsludināta pieteikšanās dalībai pasākumā. Pēc piedzīvojumiem bagātas dienas apmeklētājiem ir iespēja atgūt spēkus telšu pilsētiņā, savu guļvietu iekārtojot mītiem apvītajā Ķirbaksalā. Apmešanās telšu pilsētiņā ir iekļauta biļetes cenā. Par citām naktsmājas iespējām Bauskā informāciju var atrast: visit.bauska.lv/lv/objekti/palikt-rikot/naktsmitnes

Festivāla teritorijā ik gadu tiek veidota arī bērnu zona jaunākajiem vasarniekiem, lai  Bauska Taste kļūtu par patīkamu pirmo festivāla pieredzi visai ģimenei. Tā kā festivāls ir ģimenes notikums, arī šogad teritorijā ar prieku tiks gaidīti suņi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja