Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Notiks Latvijas Dizaina gada balvas informatīvs tiešsaistes seminārs

Līdz 28. februārim privātpersonas, dizaineri, uzņēmumi un organizācijas, kas izmanto dizainu kā inovācijas virzītāju un rada produktu vai pakalpojumu, var iesniegt pēdējo trīs gadu laikā radītus darbus Latvijas Dizaina gada balvas konkursam piecās kategorijās, savukārt ceturtdien, 28. janvārī, Latvijas Dizaina gada balvas Facebook kontā tiešsaistē notiks seminārs par darbu pieteikšanas kārtību, starptautisko žūriju un vērtēšanas kritērijiem, informēja balvas pārstāvji.

Latvijas Dizaina gada balvai 2021 var iesniegt darbus piecās kategorijās: vides un interjera dizains, produktu dizains, grafikas dizains, digitālais dizains un pakalpojumu, politiku un stratēģiju dizains. Vairāk informācijas par konkursu un pieteikšanos www.dizainabalva.lv.

Ceturtdien, 28. janvārī, Latvijas Dizaina gada balvas Facebook kontā tiešsaistē notiks seminārs par darbu pieteikšanas kārtību, starptautisko žūriju un vērtēšanas kritērijiem.

Jaunumiem un citiem LDGB pasākumiem var sekot Latvijas Dizaina gada balvas mājaslapā www.dizainabalva.lv, kā arī facebook.com/dizainagadabalva un instagram.com/designawardlv.

Latvijas Dizaina gada balva ir nacionāls dizaina nozares konkurss ar mērķi apzināt, izvērtēt un popularizēt Latvijas dizaineru izcilākos sniegumus, sekmēt Latvijā radītā dizaina pielietojumu un Latvijas dizaina nozares attīstību un izaugsmi ilgtermiņā.

Konkurss ir lielākais gada notikums Latvijas dizainā, kas ir atzīts par valstiski nozīmīgu pasākumu, un pati balva ir augstākais apbalvojums Latvijas dizaina nozarē.

Konkursa iniciators Latvijas Republikas Kultūras ministrija, konkursa organizators 2020. un 2021. gadā – Latvijas Dizaineru savienība.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja