Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nākamā gada vasarā Arēna Rīgā uzstāsies cirka kompānija Cirque du Soleil

Nākamajā gadā no 15. līdz 18. jūnijam Arēnā Rīga ar iespaidīgi krāšņo un akrobātisko izrādi OVO uzstāsies cirka kompānija Cirque du Soleil, informēja šova rīkotāji.

Cirque du Soleil izrāde OVO atspoguļo dienu krāsainajā kukaiņu dzīvē – nepārtrauktas enerģijas un kustības virpulī. Ar nepārspējamas akrobātikas palīdzību, izceļot izvēlēto kukaiņu sugu unikālās īpašības un spējas, OVO atklāj bioloģiskās daudzveidības skaistumu visos tās kontrastos un dinamikā.

OVO izstaro neparastu, mūsu iztēli aktīvi rosinošu šovmeistarību - no varenajiem sienāžiem, kas lēkā pa batutiem, līdz hipnotiskajai zirnekļu karalienei, kas vērpjas savā tīmeklī. Smieklīgs un haotisks, bet vienlaikus apburošs un brīnišķīgs, OVO aizrauj mūsu iekšējo bērnu ar savu neparasto rosību.

OVO ("ola" portugāļu valodā) izrādi veido 100 cilvēki no 25 dažādām valstīm, tostarp 52 mākslinieki, kuri uz skatuves piedāvā augsta līmeņa akrobātikas paraugdemonstrējumus un no jauna definē cilvēka ķermeņa robežas. Kopš šova atklāšanas Monreālā 2009. gadā, OVO ir sajūsminājis vairāk nekā 7 miljonus cilvēku 155 pilsētās, 26 dažādās valstīs.

Cirque du Soleil ir mainījis visas pasaules izpratni par cirku; no mazpilsētā atzīta talanta tas ir kļuvis par visā pasaulē plaši pazīstamu zīmolu. Šī Kanādas organizācija, kuras galvenā mītne joprojām ir Monreālā, ir ieņēmusi pasaules līdera vietu izklaides jomā, radot neaizmirstamas pieredzes piedzīvojumu gan lieliem, gan maziem skatītājiem visos sešos kontinentos.

Cirque du Soleil veido patiesu, iekļaujošu un cilvēcīgu saikni ar skatītāju. Strādājot priviliģēti ar māksliniekiem no 64 valstīm, šim cirkam ir iespēja iedzīvināt radošumu un iztēli uz skatuvēm visā pasaulē; ar mērķi atstāt pozitīvu ietekmi uz cilvēkiem, kopienām un planētu, izmantojot savus svarīgākos instrumentus – mākslu un iztēli.

Gadu gaitā Cirque du Soleil izdevies iedvesmot vairāk nekā 220 miljonus cilvēku vairāk nekā 70 dažādās pasaules valstīs.

Vairāk - cirquedusoleil.com.

Cirka kluba biedriem biļetes ekskluzīvi pieejamas jau 5. decembrī. Viegli un bez maksas iespējams pieteikties kluba biedra abonementam vietnē cirqueclub.com.

Vispārējā biļešu tirdzniecība sāksies no 7. decembra vietnē cirquedusoleil.com/ovo, Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja