Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

VIDEO: Kristīne Šomase izdod dziesmu Neļauj padoties

Šajās dienās pie klausītājiem dodas pavisam jauna dziedātājas Kristīnes Šomases dziesma „Neļauj padoties”. Dziesma ir pirmais šāda veida kopdarbs ar mūziķi Reini Briģi un teksta autoru Ediju Andersonu. Tās noklausīšanās būs iespējama tradicionālajās mūzikas straumēšanas platformās, dziesma tiks prezentēta Latvijas radio un arī iekļauta Kristīnes Šomases koncertu programmā.

Dziesma „Neļauj padoties”,  kas tapusi sadarbībā ar mūzikas autoru Reini Briģi un teksta autoru Ediju Andersonu, aicina klausītāju sadzirdēt pašam savu dvēseles balsi, lai spētu izvēlēties tieši savu unikālo dzīves ceļu. Tas ir iedrošinājums būt sev pašam un apzināti iet ārā no ierastās komforta zonas, jo tieši tad šķietami neiespējamais var kļūt reāli iespējams. „Dzīve ir piedzīvojumu ceļš, kur prieks mijas ar skumjām, kurā ir daudz pretrunu un pretstatu. Taču tas, uz kuru pusi mēs dodamies, atkarīgs no katra paša. Vispirms jāveic darbs ar sevi, jo tikai tad spējam iet savas sirdsbalss virzienā vai darboties komandā, nezaudējot sevi. Šī dziesma ir kā motivējošs atgādinājums ticēt sev, noticēt brīnumu iespējamībai un uztvert katru dzīves mirkli kā milzu vērtību, jo tas ir tik ātri gaistošs. ”- tā par dziesmu saka pati dziedātāja.

Dziesmas teksta autors Edijs Andersons atzīst, ka rakstīt tekstu dziesmai bijis izaicinošāk, kā radīt dzeju. Paveikt šo jauno izaicinājumu palīdzējusi kāda saruna, kas likusi dziļi izjust cilvēka iekšējo konfliktu spēku. Kā tas ir, kad mīlestības valodas mēdz būt tik atšķirīgas, kad jāsaglabā cerība un ticība, ka visi tilti vēl nav sadeguši, kā nepazaudēt ne otru cilvēku, ne pašam sevi. „Piezvanīju Reinim un teicu – klau, man ir teksts, kam vajag mūziku. Un dziesmu varētu nodziedāt Kristīne.” – stāsta Edijs. Un tā jau pavisam drīz bija tapis dziesmas demo!

Dziesma “ Neļauj padoties” ir pirmais Kristīnes Šomases kopdarbs ar mūziķi Reini Briģi. Dziedātāja atzīmē, ka sadarbība ar Reini bijusi viegla un process motivējošs, detaļas izstrādātas un darbs studijā allaž produktīvs. Viņa bilst, ka Reinis ir talantīgs un raiti prot darboties komandā, virzoties uz kopīgu mērķi.

Kristīne Šomase atzīst, ka arī viņai pašai dziesma „Neļauj padoties” ir sava veida iziešana no komforta zonas. Tas ir tik vēlams, lai ļautos attīstībai un pārmaiņām, lai paraudzītos uz plašo mūzikas pasauli no dažādiem leņķiem un iepazītu tās plašo spektru. Dziedātāja pateicas Edijam un Reinim par sadarbību un arī   Kristīnei nedaudz neierasto muzikālo rezultātu.

Dziesma  „Neļauj padoties” runā ne tikai par attiecībām, bet par to, cik liela nozīme tajās ir atbalstam. Ja ir kāds, kurš iedvesmo nepadoties, nepazaudēt sirds aicinājuma dzirksti un dedzīgi doties pretī sapņiem, mērķiem un savai lolotajai pasaulei. Kristīne teic: „Pasaulei šobrīd visvairāk vajadzīgs miers, un es no sirds ticu, ka tas nav aiz kalniem. Saku to skaļi katru dienu!” Un piebilst: „Lai silts saules stars mums katram dod priekpilnu smaidu un sniedz ticību saviem sapņiem un mērķiem! Ticēsim labajam un vairosim to! Lai patīkama klausīšanās!”

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja