Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šovasar Jūrmalā uzstāsies britu dziedātājs Kalums Skots

Dzintaru koncertzālē 11. jūlijā sava jaunā albuma Bridges koncerttūrē uzstāsies britu dziedātājs Kalums Skots (Calum Scott), informēja V Events Agency pārstāve Danute Vareikaite.

Pateicoties savai spēcīgajai balsij un dziļi izjustajai dziesmu rakstīšanas manierei, Kalums Skots rada neticami sirsnīgus skaņdarbus. Atpazīstams viņš kļuva 2015. gadā pēc dalības šovā Britain's Got Talent, kur izpildīja dziesmu Dancing on My Own. Pēc singla You are The Reason iznākšanas 2017. gadā dziedātājs saņēmis neskaitāmas atsauksmes no faniem visā pasaulē, ka viņa mūzika kļuvusi par kāzu un citu svarīgu notikumu saundtreku. 

Izdodot savu debijas albumu Only Human 2018. gadā, Kalums Skots sasniedza pirmo vietu iTunes albumu topā vairāk nekā 20 valstīs ar vairāk nekā 7,5 miljardiem straumējumu. Albumā iekļautā dziesma You Are The Reason ieņēma 25. vietu Spotify ASV Viral 50 un 10. vietu iTunes topos 38 valstīs.

Otrajā albumā Bridges Kalums Skots savus dziļākos pārdzīvojumus ir pārvērtis dziesmās, kas iedvesmo un dod cerību. Albums, kas tika izdots 2022. gada jūnijā, veidots sadarbībā ar slaveno producentu Gregu Kerstinu (astoņkārtēju Grammy balvas ieguvēju, kurš strādājis ar Polu Makartniju un Adeli).

Savu nosaukumu albums Bridges ir guvis no ļoti smeldzīgas dziesmas, kura ilustrē kādu īpaši drūmu un izmisuma pilnu Skota dzīves posmu. "Tas šķiet diezgan sirreāli, bet Bridges ir stāsts par patieso pieredzi, atrodoties uz tilta un pārdomājot, vai vērts turpināt šo ceļu, kas man toreiz šķita bezgala sāpīgs un vientuļš. Tas ir ļoti personisks stāsts, taču, ņemot vērā attiecības, ko esmu izveidojis ar saviem faniem, man likās, ka to ir jāievieto albumā un jāizstāsta ar patiesu sirsnību. Šis albums man bija kā pieaugšana, kad es patiešām apjautu, kas es esmu un ko vēlos pateikt," stāsta Kalums Skots.

Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja