Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pirmo reizi konkurss Supernova būs vērojams uz lielā ekrāna Forum Cinemas

Kinoteātris Forum Cinemas piedāvā iespēju noskatīties dziesmu konkursu Supernova tiešraidē uz lielākā kinoekrāna Baltijā. Seansā 3. februārī skatītāji varēs vērot konkursa pusfinālu, savukārt 10. februārī notiks fināla pārraide.

Tā ir pirmā reize, kad Latvijas nacionālo atlasi Eirovīzijas dziesmu konkursam iespējams redzēt arī uz kino ekrāniem. Biļetes jau pārdošanā.

Šā gada 3. februārī plkst. 21.10 Forum Cinemas uz lielā ekrāna tiks pārraidīts krāšņā dziesmu konkursa Supernova pusfināls, kurā 15 dalībnieki cīnīsies par ceļazīmi uz finālu. To savukārt būs iespējams vērot kino nedēļu vēlāk, 10. februārī, plkst. 21.10. Konkurss izšķirs, kurš mūziķis pārstāvēs Latvijas valsti 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas noritēs maijā Malmē, Zviedrijā.

Supernova jeb Latvijas nacionālā atlase Eirovīzijas dziesmu konkursam ik gadu ir viens no gaidītākajiem un apspriestākajiem kultūras notikumiem. Latvija piedalās Eirovīzijā jau kopš 2000. gada, un ir izcīnījusi uzvaru vienu reizi, 2002. gadā, kad uzvaras laurus plūca Marie N dziesma I Wanna. 2023. gadā, kad Latviju pārstāvēja grupa Sudden Lights ar dziesmu Aijā, Eirovīzijas dziesmu konkursu pirmo reizi uz kino ekrāniem pārraidīja Forum Cinemas, pulcējot simtiem skatītāju un atbalstītāju. Arī šā gada maijā Forum Cinemas gaidāmi pasākumi par godu Eirovīzijai.

Kinoteātra Forum Cinemas filmu repertuāru regulāri papildina gan jaunākās filmas, gan kultūras un mūzikas pasaules notikumi. Forum Cinemas ir vienīgais Latvijas kinoteātris, kurā līdz šim ir bijis iespējams oficiālos seansos vērot Supernovu un Eirovīzijas dziesmu konkursu. Biļetes uz Supernova pusfināla un fināla seansiem jau pieejamas forumcinemas.lv, kinoteātra mobilajā lietotnē un biļešu kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja