Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Fokusā Brodveja

Vienas dienas meistarklasē, kura šī gada 29.jūlijā notiks peldošajā mākslas centrā NOASS, Stefans Millers sniegs iespēju bērniem iegūt sajūtas, kādas iespējams piedzīvot atrodoties uz Brodvejas skatuves.

Meistarklasē paredzēts iepazīstināt bērnus ar trim elementiem, kas veido muzikālo teātri - aktiermākslu, dziedāšanu un deju. Izpildot atsevišķus aktiermeistarības vingrinājumus un spēles, bērni iegūs priekšstatu, kā tas ir uzstāties uz skatuves. Dienas gaitā bērni apgūs balss vingrinājumus un dziesmu no kāda Brodvejas uzveduma, kā arī dejas kombināciju, ko izpildīt kopā ar dziesmu. Apvienojot šos elementus, Stefana Millera mērķis ir sniegt meistarklases dalībniekiem neaizmirstamu pieredzi, iepazīstot muzikālo teātri.

"Viens no principiem pēc kā es vados savā darbā ir šāds - ja jūs varat runāt, tad jūs varat arī dziedāt, ja jūs varat staigāt, tad jūs varat arī dejot. Es domāju, ka šis princips ietver visu, kam es ticu un ar ko es vēlos dalīties ar citiem. Vēlos ieraudzīt bērnos ticību un likt viņiem saprast, ka jā, viņi var! Bieži dzīvē mums saka - nē,  tu nevari, nemēģini, padoties, - bet es uzskatu, ka ar apņēmību, smagu darbu un atdevi ikviens var sasniegt savus sapņus”, stāsta Stefans Millers.

Nonākot savas skolas korī, Stefans jau 14 gadu vecumā nolēma pievērsties mūzikla žanram, tāpēc savās meistarklasēs labprāt strādā ar līdzīga vecuma auditoriju. Šogad meistarklasē aicināti piedalīties bērni un jaunieši vecuma grupā no 12 līdz 20 gadiem.

Jau otro gadu meistarklase “Fokusā Brodveja” notiek peldošajā mākslas centrā “Noass”. Tur valdošā demokrātiskā un radošā atmosfēra ļauj meistarklases dalībniekiem atraisīties, pēc iespējas vairāk iegūstot zināšanas no pedagoga.

Mākslas centra “Noass” vadītājs Krišs Zilgalvis stāsta par savu motivāciju piedalīties meistarklases organizēšanā: “Viens no mākslas centra “Noass” mērķiem ir radīt un uzturēt jauniešiem piemērotu, iekļaujošu vidi, kā arī veicināt radošumu. Sadarbībā ar Mea Via Foundation un Stefanu Milleru izpildās visas šīs komponentes”.

"Mea Via Foundation" šo meistarklasi rīko kā ilgtermiņa projektu, arvien vairāk Latvijas bērnus un jauniešus iepazīstinot ar muzikālā teātra pasauli.

“Esam gandarīti par Stefana Millera atsaucību un vēlmi sniegt savas zināšanas jauniešiem, kā arī pateicīgi meistarklases atbalstītājiem, jo viņu ieguldījums ļauj sasniegt tos bērnus un jauniešus, kuriem citkārt šādas iespējas nebūtu", saka fonda valdes loceklis Andris Korlašs.

Nāc un pievienojies!

Šogad sniedzam iespēju bērniem no audžuģimenēm, kā arī bērniem, kuri kara dēļ bijuši spiesti no Ukrainas pārcelties uz Latviju, apmeklēt meistarklasi bez maksas. Vietu skaits ierobežots.

Vairāk informācijas, rakstot uz: [email protected] un fonda mājaslapā www.meaviafoundation.org sadaļā Blogs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja