Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tapusi jauna dokumentālā filma par Donaldu Trampu un viņa ģimeni

Nupat iznākusi discovery+ dokumentālā filma Nepieredzēts, kas skatāma arī Latvijā un kurā var redzēt ekskluzīvus kadrus ar Trampu ģimeni 2020. gada prezidenta kampaņas pēdējās sešās nedēļās un viņa pēdējo interviju Baltajā namā.

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps un viņa ģimene sabiedrības un mediju redzeslokā pēdējo gadu laikā ir nonākuši neskaitāmas reizes. Šobrīd Trampu ģimenes vārds teju katram asociējas ar kādu skandālu. 

Dokumentālā filma trīs daļās piedāvā iepriekš neredzētus kadrus no intervijām ar bijušo ASV prezidentu Trampu un viņa ģimeni, tostarp viņa meitu Ivanku Trampu un znotu Džaredu Kušneru, dēliem Donaldu Trampu jaunāko un Ēriku Trampu. Filmā notiekošo komentē pieredzējuši žurnālisti, kuri Trampu ģimenes gaitām sekoja līdzi jau gadiem.

Nepieredzēts pēta neseno vēsturi no cita skatpunkta un, izmantojot jaunus, skandalozus kadrus, atklāj iepriekš nezināmas detaļas par Trampu ģimeni, tostarp bijušā ASV prezidenta pēdējo interviju medijiem, viņam tobrīd vēl esot Baltā nama saimniekam.

Dokumentālā filma Nepieredzēts skatāma Go3 video straumēšanas platformā Discovery+.

discovery+ ir Warner Bros. dokumentālo filmu un seriālu straumēšanas platforma. Ar visu laiku lielāko satura piedāvājumu atklāšanas brīdī, “discovery+” piedāvā plašu ekskluzīvu, oriģinālu sēriju klāstu par dažādām tēmām, tostarp dzīvesstilu un attiecībām, mājokli un ēdienu, kriminālnotikumiem, paranormālām aktivitātēm, piedzīvojumiem un dabu, kā arī zinātni, tehnoloģijām un vidi. Tāpat straumēšanas platformā ir skatāmas arī unikālas dokumentālās filmas. Vairāk informācijas iespējams iegūt vietnē discoveryplus.com vai mobilajā lietotnē discovery+.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja