Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Īpašums

PKL Flote paplašina savu floti © DIENA(1)

Kompānija AS PKL Flote parakstījusi līgumu ar Černomorskij kuģu būvētavu par azimutāla velkoņa ar 5000 zirgspēku jaudu būvniecību. Saskaņā ar līguma nosacījumiem kuģis tiks nodots AS PKL Flote rīcībā 2013.gada vasarā.

Atsāk pārdot dzīvokļus projektā Panorama Plaza

No šodienas Swedbank grupas nekustamo īpašumu uzņēmums Ektornet sācis pārdot dzīvokļus jaunajā projektā Panorama Plaza Lielirbes ielā 11, Rīgā, informēja Ektornet mārketinga un komunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Ingars Rudzītis.

Noraida pārmetumus, ka RVC plānojuma grozījumu apspriešanas tīšām rīkotas neizdevīgā laikā(4)

Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskā apspriešana plānota vasaras laikā dažādu iemeslu dēļ, nevis ar nolūku, lai iedzīvotāji pēc iespējas mazāk varētu iepazīties ar plānojuma grozījumiem, šodien pirmās sabiedriskās apspriešanas sanāksmē uzsvēra Rīgas domes Pilsētvides attīstības pārvaldes vadītāja, direktora vietniece pilsētvides attīstības jautājumos Ilze Purmale.

Šogad būs iespējams rekonstruēt vairāk meliorācijas sistēmu, nekā bija iecerēts © DIENA(1)

Zemkopības ministrija panākusi, ka valdība atbalsta papildus 572 tūkstošu latu piešķiršanu 2012. gada valsts budžeta grozījumos meliorācijas sistēmu Latvijā uzturēšanai un rekonstrukcijai, portālam Diena.lv pastāstīja Zemkopības ministrijā."Daudzi lauksaimnieki un mežsaimnieki, ar kuriem esmu tikusies, bieži ir uzsvēruši, ka Latvijā daudzviet meliorācijas sistēmām ir nepieciešama rekonstrukcija.

Liepājā slimnīcu par aptuveni miljonu latu vēlas renovēt astoņas būvfirmas(2)

SIA Piejūras slimnīca iepirkumu komisija saņēmusi astoņus piedāvājumus konkursā par slimnīcu ēku un savienojošā koridora renovāciju projektā Stacionārās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana Valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību Piejūras slimnīca Psihiatriskajā klīnikā, paaugstinot veselības pakalpojumu kvalitāti un izmaksu efektivitāti.

Ozolniekos grib jaunu tirdzniecības centru, stāvlaukumu un bezmaksas tualetes(3)

Ozolnieku novada Dome izsludinājusi pašvaldībai piederošā zemes gabala pie Ozolnieku dīķa nomas tiesību izsoli, raksta zz.lv. Izsoles uzvarētājam būs pienākums par saviem līdzekļiem ne vēlāk kā divu gadu laikā no nomas līguma noslēgšanas veikt tirdzniecības centra, vismaz 100 automašīnu stāvvietu un vismaz triju sabiedrisko tualešu izbūvi.

Augusta sākumā plāno pabeigt Preses nama bankrotu(1)

1.augustā uz noslēguma sapulci sanāks pirms diviem gadiem par maksātnespējīgu atzītās AS Preses nams kreditori, lai pabeigtu uzņēmuma bankrota procedūru, liecina šodien Maksātnespējas reģistrā veiktais ieraksts.

Dzīvokļu īres tirgus izjūt studentu pieaugošo interesi © DIENA

Aktīvākie dzīvokļu meklētāji centrā jūnijā joprojām ir starptautisku kompāniju vadītāji vai darbinieki, starptautisku banku darbinieki, ārvalstu skolotāji un studenti, kas jau tagad sāk interesēties par īres dzīvokļiem uz nākamo mācību gadu, informē Ober-House pārstāvji.