Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pasaule uz korejiešu viļņa

Mākslas filmas Parazīts triumfs šī gada Oskaru ceremonijā spilgti apliecināja Dienvidkorejas masu kultūras globālo fenomenu, ko gandrīz pirms desmit gadiem aizsāka amizanta popdziesma.

Top komentāri

Itamars Toledano
Uldis Ķezberis neapzinās svēto patiesību - nekādas plaisas starp bagātiem vai nabagiem NAV. Ir tikai plaisa starp garā bagātiem un garā nabagiem. Nāca reiz CILVĒKS, kura dēļ šī pasaule ir radīta, un dzīvoja nabadzībā, bet kā to PARAZĪTIEM saprast? Pūlim patīk subkultūra un kingkongi, bet saprātīgam par to GAVILĒT nav iemesla, jo tāda kultūra pie apziņas neved un dvēselē gaismu nenes. Tā sakot, sātanam sava kultūra un savi apoloģēti, kas agri vai vēlu uz peklē noved. PARAZĪTI, nudien, nav nekāds izņēmums, jo filmas ieguvums - tumsa un bezizeja.
Itamars Toledano
PARAZĪTI ir dzīvs astoņkājis miesai un dvēselei, kas pārpratuma dēļ kā Holivudas produkcija nominēts. It kā ASV pašai savu gara mantu kādreiz trūktu. Arī šoreiz bija gana, savukārt no dulburības pat Oskars nav pasargāts. Atliek vien nožēlot tos neprātīgos, kas savu dzīves laiku PARAZĪTISKOS mēslos izšķiež.
Itamars Toledano
Bez tam, Kannas nav nekāda panaceja. Atceros, 1961.g.kad ZPZ ieguva Kolpi ''Tik ilgas prombūtne'' (debīls un tukšs savārstījums) un vecā ķecera un bezdievja Bunjuela derdzīgā ķengu ''Viridianna''. Jeb 80-s gadus, ZPZ ieguva ķecerīgu murgu pārpilnā Piālas ''Zem sātana saules'', nevis Tengiza Abuladzes šedevrs. Lai arī ''Vējiem līdzi'' ir ļoti sena filma, to skatīties nekad neapnīk, tā ka, bezdibenis starp Oskariem un Kannām ir visai dziļš. ''Parazītus'' atskaitot!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Par atmiņām jādomā

Droši vien ikvienam ir pazīstama sajūta, ka daži piedzīvojumi spilgti iespiežas atmiņā uz visu mūžu, bet citi tās pašas dienas notikumi pagaist no prāta jau pēc dažām nedēļām vai mēnešiem. Iespējams...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata