Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tiešraidē notiks Sieviešu stendapa stāvkomēdijas vakars Es i latviete

Ceturtdien, 19. novembrī, tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks Sieviešu stendaps stāvkomēdijas vakars Es i latviete, informēja rīkotāji.

"Latviskās vērtības! Kartupeļi! Cūkas krūtiņa! Tradīcijas! Latgale - zilo ezeru zeme! Tumši rīti un vēl tumšāki vakari! Saktas!

Cietslēdzes laikā var gadīties piemirst īsteni latvisko, tādēļ labi vien ir, ka mums ir Lidija, kas, līdzīgi karoga mastā plīvojošai prievītei, mūs vedīs tur, kur meitas laimē dej. Mēs dikti satraucāmies, kad pamanījām, ka šitā cietslēdze nāk virsū kā tāds lietuvēns. Nu, un tādā sakarā mums salikās, ka ja jau tad jau. Nu, lūk, un tā nu mēs to stendapu palaidīsim cauri jūsu krāsainajiem, lielajiem un/vai mazajiem ekrāniem. Jo galu galā, kamēr klātienē ir pieejams vien frizieris un aizliegta vagīnas tvaicēšana, ir skaidrs, ka mūsu mērķa grupa (šeit un turpmāk - sievietes) snaikstās pa māju kā Dieva (t.i., vīra) nepieskatīta un nezina, ko ar to brīvo laiku darīt.

Tā kā slēdzaties vien klāt un mēs jums parādīsim, kā būt dabiski latviskām. Jo citādi nekas cits neatliks kā meklēt stelles un vērpjamo ratiņu, lai tumšos vakarus piepildītu ar ko sabiedrībai noderīgu," rakstīts izrādes pieteikumā. 

Biļetes cena ir 5 eiro, un to var iegādāties Bezrindas.lv. Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus - vienā dzīvesvietā. Izrāde sāksies plkst. 19.

Sieviešu stendaps radās kā jauna platforma, kur daiļā dzimuma pārstāvēm runāt par piedzīvoto un savām izjūtām ārpus mediju un konservatīvi labējā viedokļa ietekmētā stereotipa par to, kādai sievietei ir jābūt un kā viņai ir jājūt, kā arī no vēlmes apzināt sievietes komēdijas žanrā. Sieviešu stendaps Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja