Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Svētku jampadracis Kaņepes kultūras centrā

Marakeša tiek dēvēta par sarkanbrūno piļu, mošeju, sniegbalto kalnu un palmu pilsētu, bet šoreiz runa ir par lieliskāko tirgošanās, prieka, mūzikas un vienkārši dzīves baudīšanas notikumu – Marakešu -, kas norisināsies jau šo svētdien, 9.decembrī, no plkst. 12 Kaņepes Kultūras centrā (Skolas 15, Rīga).

Tieši šeit jūs varēsiet iegādāties un arī paši izgatavot dažādas Ziemassvētku dāvaniņas saviem tuvākajiem! No vintage pērlēm līdz pašmāju dizainam – tieši tik plašs būs preču izvēles klāsts. Šoreiz būs iespēja iegādāties pašdarinātas lietas gan no vietējiem rokdarbniekiem, gan arī no afgāņu sievietes Mariamas, par kuru vairāk uzzināsiet Marakešā.

Droši ņemiet līdzi bērnus, jo viņiem būs pašiem savas izklaides un darbnīcas kopā ar Bērniem draudzīgs. Visi, kas bēgs no aukstuma, varēs sasildīties tējas ceremonijās, ko piedāvās Illuseum, kas ir kā pāreja jaunā tējas kultūras līmenī. Visas dienas garumā katrs varēs piedalīties arī radošajās darbnīcās, izpaužot savus talantus, kā arī iemācoties daudz ko jaunu - Modes Talka dos iespēju iejusties modes mākslinieka ādā, pacietīgie varēs  locīt origami, lai izveidotu ziedus, putnus, dzīvniekus. Praktiskāka darbošanās būs ziepju liešana, bet, pievēršoties meditatīvākām un mākslinieciskākām nodarbēm, piedāvāsim veidot skaistas smilšu mandalas kopā ar I-DEJAS MĀJAS profesionāļiem. 

Marakešas noslēgumā plkst. 190 baudīsim vakaru muzikāli noskaņoto teatrāļu Gapoljeri pavadījumā, kur visi aicināti mesties nevaldāmās dejās un dziedāt līdzi, lai nosvinētu jau tradicionālās Marakešas noslēgumu!

Atgādinām, ka pasākumā ieeja ir bez maksas, tāpēc nāc un ņem līdzi savējos.

Par aktuālākajiem jaunumiem variet uzzināt: http://www.facebook.com/marakeshaa, https://twitter.com/Marakesa, http://www.draugiem.lv/marakesa/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja