Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ar vērienīgu Cabaret šovu tiks atklāta Sporta 2 kvartāla vasaras sezona

Šī gada 26. un 27. maijā līdz ar pirmo divu Cabaret šovu izrādīšanu tiks atklāta daudzfunkcionālā un radošā Sporta 2 kvartāla jaunā kultūras un mākslas pasākumu sezona

Vērienīgais un krāšņais Cabaret šovs pēc tā autoru vārdiem šogad pirmo reizi notiks noslēpumainajā teātrī Secret Spot. Cabaret šova apmeklētājus sagaidīs džeza orķestris un pūtēju grupa, vairāki solisti, dejotāji, vakara vadītājs un viņa asistenti, bet izrādes starplaikos un arī pēc tās publiku izklaidēs DJ. 

Cabaret režisors Viktors Runtulis: "Cabaret vasaras programma ir izveidota, kopīgi atlasot un pārveidojot projekta spilgtākos priekšnesumus, tiem pievienojot arī jaunas, izteiksmīgas dziesmas un dejas. Noslēpumainā teātra apmeklētājiem būs iespēja iejusties laikā, kad tapa Cabaret – 1930. gados, Francijā, kur mazā liķieru pagrabiņā, izmeklētas auditorijas priekšā, mākslinieki sniedza savus priekšnesumus tik izjusti un trausli, ka bija saredzama vai katra asara un sviedru lāse un sadzirdams ikkatrs čuksts. Visus klātesošos vienoja kāds nenoformulēts kods. Tā bija Bohēma."

2022. gada sezonā Sporta 2 kvartālā sagaidāmas gan krāšņas teātra izrādes, koncerti, ārzemju cirka viesizrādes, gan arī dažādu mākslas projektu izrādīšana un citas aktivitātes, kas spilgti iezīmē šīs teritorijas tradīciju – attīstīt pilsētas centrā radošu, daudzfunkcionālu un dinamisku kvartālu. Pirmsjāņu nedēļā notiks ielīgošanas vakars ar vairāku grupu koncertu un dīdžejiem, paredzēti arī vairāki džeza koncerti, augusta sākumā notiks grupas The Hobos koncerts, būs starptautiskas ceļojošo cirku izrādes, divas reizes mēnesī notiks arī projekta Cabaret izrādes, jūlijā ir paredzēts teātra Secret Spot festivāls No krēslas līdz rītausmai, bet septembrī notiks projekta DIVI9 izrādes.

Sporta 2 kvartāls, kas atrodas starp Rīgas kluso centru un Hanzas rajonu, ir dinamisks radošais kvartāls, kas nemitīgi attīstās un kļuvis par iemīļotu atpūtas vietu, kur baudīt mākslu, kultūru, dažādus notikumus un gastronomiju. Sporta 2 teritorijā šobrīd mājo vairāk nekā 20 dažādu radošo industriju uzņēmumi un organizācijas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja