Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Teātrī Dirty Deal Teatro martā gaidāmas trīs pirmizrādes

Nevalstiskajā teātrī Dirty Deal Teatro martā gaidāmas trīs pirmizrādes - Cilvēks Šinelī, Urlas. Cucullus, kā arī jauno horeogrāfu darbu skate _Jaunie nāk!._4. martā pirmizrādi piedzīvos Jurija Djakonova izrāde Cilvēks Šinelī, 8. martā notiks jau otrā jauno horeogrāfu darbu skate Jaunie nāk!, bet 30.

martā notiks Gundara Silakaktiņa izrādes Urlas. Cucullus pirmizrāde, portālam Kulturasdiena.lv vēsta Dirty Deal Teatro sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Aija Murāne.Cilvēks Šinelī Jurija Djakonova režijā ir trešā izrāde, kas top Dirty Deal Teatro un Latvijas Nacionālā teātra sadarbības projektā Tests. Projekta mērķis ir pārbaudīt valsts un nevalstiskā teātra sadarbības iespējas paņemot no katra teātra labāko, ko tas var sniegt. Izrādes pamatā ir Nikolaja Gogoļa stāsts Šinelī, izrādē spēlēs Maija Doveika, Ivars Kļavinskis un Kārlis Krūmiņš. Scenogrāfs un kostīmu mākslinieks ir Rūdolfs Baltiņš, gaismu mākslinieks - Jānis Sniķers.Decembrī notika pirmā jauno horeogrāfu darbu skate Jaunie nāk!, ko rīko Latvijas Jaunā teātra institūts. Tajā tika parādīti trīs dažādi solo darbi, kurus vienoja vēlme parādīt publikai, ka laikmetīgā deja nav nekas bīstams vai sarežģīts. Tagad skatītājiem tiks piedāvāti trīs jauni darbi, ko veidos Evita Birule, Sergejs Taraseņa un Kārlis Božs, Edgards Šļakota.Marta beigās pirmizrāde būs Gundara Silakaktiņa izrādei Urlas. Cucullus, kurā spēlēs Dainis Grūbe un Baiba Geķe. Radošā komanda vēlas rādīt stāstu par Ansīti un Grietiņu šodienas bērniem atpazīstamā un saprotamā veidā.Izrādes notiek nevalstiskajā teātrī _Dirty Deal Teatro _Maskavas ielā 12, k-2. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē. Plašāka informācija pieejama teātra mājas lapā www.dirtydeal.lv/teatro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja