Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Nacionālajā teātrī top slavenais Kabarē

Latvijas Nacionālajā teātrī top Džo Masterofa, Džona Kendera un Freda Ebsa _Kabarē - _stāsts, ar kuru savā laikā filmā Cabaret pasaules slavu ieguva Laiza Minelli -, informēja teātra pārstāve Līga Rimševiča. Pirmizrāde - 29.maijā.

Ļaudis, kas mīt Kabarē pasaulē, ir iluzoras brīvības pārņemti. Tur ir 19 gadus vecā Sallija, angliete, kam Londonā nav izdevies kļūt par aktrisi, tāpēc viņa izmēģina spēkus Vācijā. Tur ir arī topošais amerikāņu rakstnieks Klifs, kas izmisīgi ceļo pa Eiropu, vākdams iespaidus un dzīdamies pakaļ iedvesmai. 1930.gada Berlīnē viņi satiekas, un abu mīlas stāsts līdzinās reibinošam sapnim. Smeldzīgs stāsts par likteņiem un pasauli, kas gribēja paglābties no nākotnes un intuitīvi negribēja nekā zināt par rītdienu. Dzīvot šodien un būt. Just. Dziedāt. Saglabāties un apturēt laiku.

Lomās: Agnese Cīrule, Rūta Dišlere, Ģirts Liuziniks, Gundars Grasbergs, Ainārs Ančevskis, Uldis Siliņš, Mārtiņš Brūveris, Marija Bērziņa, Egils Melbārdis, Maija Doveika, Zane Dombrovska, Gunta Virkava, Liene Sebre, Alise Polačenko, Samija Atgezalova, Kaspars Dumburs, Jānis Āmanis, Juršis Spulenieks, Kristaps Ķeselis, Raimonds Celms.

Režisore Indra Roga, kostīmu māksliniece Anna Henrihsone, scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis,  horeogrāfe Inga Raudinga, Jura Vaivoda muzikālai noformējums. Izrādē piedalās meiteņu instrumentālā grupa Sus Dungo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja