Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra uzstāsies grupa The Coco’nuts

Piektdien, 27. novembrī, tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra otrā stāva zāles uzstāsies grupa The Coco’nuts. Koncertā tiks spēlētas gan jau zināmas oriģināldziesmas, gan skaņdarbi no grupas trešā studijas albuma, kas tiks izdots nākamā gada pavasarī, informēja koncerta rīkotāji.

"Pēdējā gada laikā esam bijuši Ķīnā, mainījuši sastāvu, baudījuši pandēmiju, tumsu un gaismu, un to visu izdziedāsim tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra otrā stāva. The Coco'nuts būs jaunās skaņās, jaunā sastāvā un ar jauniem stāstiem, kurus mēs esam gatavi nodot arī saviem klausītājiem. Visi ienākumi tiks izmantoti topošajam albumam," stāsta grupas bundzinieks Artūrs Strautmanis.

Grupas The Coco'nuts dalībnieki ir vokāliste Marija Valmiera, bekvokāliste Monta Kurme, bundzinieks Artūrs Strautmanis, basists Toms Valmiers, ģitārists un vokālists Pēteris Narubins un saksofonists Benijs Zeltkalis.

The Coco'nuts mākslinieki ir smēlušies iedvesmu džezā un blūzā, fanka mūzikā un rokā, svingā un indī. Improvizācija, enerģija, un draudzība radīja grupas kodolu un tās darbības mehānismu.

Muzikālās gaitas grupa The Coco’nuts uzsāka 2012. gadā, un līdz šim izdots minialbums jeb EP Appetizer 2014. gadā, studijas debijas albums Amid Opposites 2016. gadā un otrais studijas albums No Other Way Out 2018. gadā. Līdzšinējā grupas darbībā muzicēts ne mazums vietējos, kā arī ārvalstu festivālos un pasākumos. 2019. gada novembrī grupa pārstāvēja Latviju Ķīnas - Centrālās un Austrumeiropas (CAE) Mūzikas nedēļā Čendu, Ķīnā.

Biļetes cena ir 5 eiro, un to var iegādāties Bezrindas.lv. Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi koncertu par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus - vienā dzīvesvietā. Koncerts sāksies plkst. 20.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja