Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tallinā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies Depeche Mode

Depeche Mode šodien īpašā pasākumā Berlīnē izziņoja, ka 2023. gadā pie klausītājiem nonāks jaunais albums un tā ietvaros grupa dosies pasaules koncertturnejā Memento Mori. Ar vienīgo koncertu Baltijā, Depeche Mode 6. augustā uzstāsies Igaunijā - Tallinas Dziesmu svētku estrādē, informēja koncerta rīkotāji.

Mainot ierastās tradīcijas, Deivids Gehens un Mārtins Gors šodien izziņoja, ka jaunā Live Nation prezentētā koncertturneja Memento Mori aizsāksies ar īpašiem Ziemeļamerikas arēnas koncertiem nākamā gada pavasarī no 23. marta, un pēc tam grupa dosies Eiropu vasaras stadiona turnejā, kur grupa sasniegs arī Tallinu.

Šajos īpašajos Ziemeļamerikas koncertu datumos pieturpunkti būs Ņujorkas Madison Square Garden, Čikāgas United Center, Losandželosas Kia Forum un Toronto Scotiabank Arena. Pēc tam grupa uzsāks savu Eiropas vasaras stadionu koncertturneju no 16. maija, kurā Depeche Mode viesosies tādās vietās kā Stade de France Parīzē, Berlīnes Olympic Stadium, Milānas San Siro un Londonas Twickenham stadionos.

"Mēs sākām strādāt pie šī projekta pandēmijas sākumā un tā tēma ir iedvesmota no tā. Pēc Endija Flečera  aiziešanas no dzīves mēs nolēmām turpināt, jo esam pārliecināti, ka tas ir tas, ko viņš būtu vēlējies, un tas patiešām ir piešķīris projektam īpašu nozīmi. Endijam Flečeram šis jaunais albums būtu paticis. Mēs ļoti ceram, ka pavisam drīz varēsim ar to dalīties, un nevaram vien sagaidīt, kad varēsim to prezentēt dzīvē nākamajā gadā,” par koncerttūri Memento Mori stāsta Mārtins Gors.

Koncertturneja Memento Mori būs Depeche Mode 19. koncerttūre un pirmā pēdējo piecu gadu laikā. Grupas pēdējā koncerttūre Global Spirit Tour (2017.–2018. gadā) bija līdz šim garākā un viena no ienesīgākajām turnejām. Grupa tās laikā nospēlēja 130 koncertus, Eiropā un Ziemeļamerikā kopā pulcējot vairāk nekā trīs miljonus fanu.

Memento Mori ir Depeche Mode 15. studijas albums un turpinājums 2017. gada kritiķu atzinīgi novērtētajam albumam Spirit, kas sasniedza 1. vietu 11 valstīs un ierindojās topu augšgalā daudzās citās. Ar pārdotiem vairāk nekā 100 miljoniem ierakstu un 35 miljoniem fanu visā pasaulē Depeche Mode joprojām ir aktuāla un ietekmīga grupa. Depeche Mode ir iedvesma gan faniem, gan kritiķiem un māksliniekiem, kas turpina virzīties uz priekšu ar Memento Mori albumu un tās turneju, kas ir jaunas nodaļas sākums.

Biļetes tirdzniecībā no 7. oktobra plkst. 10.00 Biļešu servisa tīklā.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja