Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Reperis Zeļģis izdod debijas albumu Paralēles

Latviešu reperis Zeļģis izdod debijas albumu Paralēles. Albums sastāv no sešpadsmit kompozīcijām, kas tapušas 2021 un 2022. gadā.

Albums Paralēles vēsta par divām autora dzīves paralēlēm, diviem karjeras ceļiem, kuros autors ir iejuties gana veiksmīgi un, starp tiem balansējot, cenšas sevi atrast, par to, kas ir viņa iekšienē, par pieredzi un sajūtām, ko uztver no apkārtējiem, tumšo un gaišo pušu atspoguļojumu caur dažādiem aktuāliem dzīves notikumiem un posmiem.

"Albumā vēlējos būt atklāts pret savu klausītāju, dalīties ar sev nozīmīgām un nopietnām tēmām. Dziesmās pieminot mentālo veselību, savus šķietami netipiskos paradumus, laika trūkumu un, protams, pieturoties arī pie repam ļoti raksturīgās, sacensīgās manieres. Dalos ar savu prāta stāvokli, dzīves laikā krātajiem sasniegumiem, zaudējumiem. Atklāti runāju par situācijām kurās esmu juties aizvainots, nesadzirdēts. Centos eksperimentēt ar ļoti dažādiem stiliem. Manuprāt, tieši tas ir viens no interesantākajiem albuma aspektiem. Ņemot vērā, ka savas dzīves laikā mana muzikālā gaume ir bijusi raiba un dažādīga, uzskatu, ka tieši šādu stilu izvēle perfekti definē šo projektu."

Projektā piedalās vairāki viesmākslinieki, tajā skaitā - reperi goča, Ods un Melikols, dziedātāji Kristers Rullis un MADA, kā arī mūzikas producenti Mickeen, shenfi un Zen Paul.

Albumu producējis, miksējis un māsterējis elektroniskās mūzikas producents Miks Pinzulis jeb Mickeen. Mickeen ir producents no Valmieras, kas ar elektroniskās mūzikas izveidi darbojas jau vairāk nekā 9 gadus. Zināms arī ar pseidonīmu MCKN. Pašlaik Mickeen darbojas arī pie sava albuma.

Zeļģis savu darbību aizsācis pirms trīs gadiem, pa šo laiku paspējis izdot vairākus veiksmīgus singlus, taču lielāku atpazīstamību guvis pateicoties dalībai 371 clique projektā. Ar domubiedriem darbojas BLACK STAGE AUDIO x RIIA studijā, kopīgi daloties ar muzikālo pieredzi un idejām. 2022. gadā uzstājies uz festivālu Positivus un Summer Sound skatuvēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja