Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Koncertzālē Palladium uzstāsies amerikāņu rokgrupa Eagles of Death Metal

Nākamā gada 7. aprīlī koncertzālē Palladium pirmo reizi Latvijā uzstāsies amerikāņu rokgrupa Eagles of Death Metal koncertturnejas The 24th Anniversary Tour ietvaros. Koncertā kā īpašie viesi uzstāsies arī Grammy nominētā grupa Bones UK.

Eagles of Death Metal aizsākās kā divu labāko draugu Džesija Hjūza (Jesse Hughes) un Džoša Homija (Josh Homme) blakusprojekts, kas attīstījās par globāla mēroga koncertējošu grupu. Neskatoties uz grupas nosaukumu, Eagles Of Death Metal nav smagā metāla grupa. Grupas izpildījums ir sākot no garāžroka un alternatīvā roka līdz pat elementiem no blūzroka, pankroka un glamroka. Grupas bundzinieks Džošs Homijs zināms arī kā viens no spēcīgās rokgrupas Queens of the Stone Age līderiem.

Kopš grupas dibināšanas Eagles of Death Metal ir izdevuši četrus studijas albumus, devušies koncertturnejās kopā ar The Distillers, The Strokes, Guns N’ Roses, Placebo, kā arī radījuši neskaitāmas dziesmu kaverversijas, piemēram, AC/DC, Deivida Bovija, Kiss, Pixies, The Ramones, Džordža Maikla un Keta Stīvensa dziesmām.

Eagles of Death Metal debijas albums Peace Love Death Metal tika izdots 2004. gada martā. Tas izpelnījās lielu Amerikas televīzijas reklāmdevēju uzmanību, un grupas albuma dziesmas tika izmantotas tādu lielo kompāniju kā Nissan Motors, Wendy's un Microsoft reklāmas klipos. Grupas otrais albums Death by Sexy tapa vien astoņu dienu laikā un tika izdots 2005. gada rudenī. Albuma tapšanā iesaistījās Džeks Bleks, Brodijs Deils, Marks Lanegans un Džojs Kastiljo. Trešais albums Heart On pie klausītājiem nonāca 2008. gada rudenī un bija vēl spēcīgāks veikums nekā grupas pirmie divi izdotie albumi. Ceturtais studijas albums Zipper Down tika izdots pēc septiņu gadu pārtraukuma un tika atzinīgi novērtēts mūzikas kritiķu vidū kā "izklaidējošs rokenrols".

Eagles of Death Metal koncertu Rīgā iesildīs Bones UK - Grammy nominētā rokgrupa no Londonas. Grupas debijas albums Bones UK iznācis vien nesen, bet uzreiz saņēma atzinīgu novērtējumu. Katra albuma dziesma ir bijusi kā iespēja izteikt savu viedokli ar pilnīgu brīvību un tas ir rezonējis ar klausītājiem. Albumā tiek aktualizēts viss, sākot no skaistumkopšanas industrijas kompleksiem līdz toksiskai vīrišķībai. Varētu šķist, ka Bones UK ir jau diezgan tālu ar savu veikumu, bet ir viegli saredzēt, ka šīs meitenes vēl tikai sāk savu ceļu uz mūzikas virsotnēm. Ar savu nerimstošo enerģiju Bones UK būs lielisks sabiedrotais Eagles of Death Metal koncertturnejas ietvaros.

Biļetes uz 7. aprīļa koncertu koncertzālē Palladium pieejamas Biļešu servisa tīklā no piektdienas, 1. oktobra, plkst. 11.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja