Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Grupas The Sound Poets vienīgais šīs vasaras koncerts notiks Siguldā

Grupa The Sound Poets savu vienīgo koncertu  Latvijā šovasar sniegs 27. augustā Siguldas pilsdrupās.

Grupas dalībnieki, kuri izvēlējušies sniegt tikai vienu koncertu šovasar, uzsver: "Mēs gribam koncentrēt visu savu uzmanību un spēkus vienam koncertam vasarā, padarot to par notikumu ar lielo burtu gan sev, gan mūsu klausītājiem."

Siguldas pilsdrupas kā koncerta norises vieta nav nejauša izvēle - tā būs The Sound Poets atgriešanās Siguldas pils pakājē. Grupas solists Jānis Aišpurs stāsta: "Es esmu priecīgs par iespēju atgriezties Siguldā. Koncertā pirms diviem gadiem man patika viss – lokācija, cilvēki, atmosfēra un draudzība ar Siguldas saimniekiem - līdz ar to vēlme atgriezties tieši Siguldā ar jaunām dziesmām, jauniem stāstiem un jaunām emocijām mums šķiet pašsaprotama." 

Biļetes uz koncertu pieejams no 20. aprīļa Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā. Pirmās trīs dienas, līdz 22. aprīlim, biļešu cena ir 15 eiro, ar Siguldas ID kartēm - 12 euro. No 23. aprīļa biļešu cena – 18 eiro, ar Siguldas ID kartēm – 15 eiro. Pieejami īpaši biļešu komplekti ģimenēm ar bērniem. Sīkāka informācija pieejama biļešu tirdzniecības vietās. Tuvojoties koncerta norises datumam biļešu cenas palielināsies. Līdz 4. maijam īpaša akcija visiem skolvadības sistēmas E-klase lietotājiem - iegādājoties biļeti, sekojot reklāmas banerim E-klase vietnē, iespējams laimēt īpašu The Sound Poets koncertu savā skolā.

Par godu koncerta izziņošanai The Sound Poets nodod klausītāju uzmanībai singlu Lavīnas no pērn iznākušā godalgotā albuma Pulsē, kas Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā Zelta Mikrofons atzīts par Gada albumu un Labāko popmūzikas albumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja