Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Grupa Neon Saturdays izdod singlu Ziemassvētku noskaņās

Pievienojoties pašmāju atpazīstamākajiem mūziķiem, grupa Neon Saturdays ir nākusi klajā ar dziesmu Tuvumā, kas, pieturoties pie Ziemassvētku noskaņām, radīta akcijas Eņģeļi pār Latviju dziesmu albumam Brīnumu radot.

Siguldā dibinātās modernā roka grupas jaunā dziesma Tuvumā ir stāsts par brīnumu, kas mūsu visnotaļ savādajā, problemātiskajā laikmetā ir savstarpēja uzticēšanās, līdzcilvēku cienīšana un pašaizliedzīga palīdzēšana. 

Sirsnīgās labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju ietvaros šogad svinīgas dziesmas ir radījuši vairāk nekā desmit Latvijā labi pazīstami mūziķi un apvienības, to skaitā arī Dons, Musiqq, Intars Busulis, Aminata, grupa Astro’n’out un citi.

Dziesmu krājums iegādei ir pieejams ikvienam, veicot minimālo ziedojumu 10 eiro apmērā projekta mājaslapā www.engeliparlatviju.lv. Radi brīnumu arī tu – ziedo akcijai, saņem albumu un dāvini to, kas patiesi svarīgs!

Grupā Neon Saturdays darbojas Andris Ēvelis (vokāls), Mārtiņš Rudzītis (basģitāra), Linards Lazdiņš (bungas) un Edvīns Rakickis (ģitāra).

Pērn grupa kā debitanti iekļuva Latvijas Radio 2 Muzikālās  bankas finālā, kopvērtējumā iegūstot 11. vietu.

Neon Saturdays pastāvēšanas laikā ir iznākuši divi albumi un vairāki singli, kuri iekļuvuši lielāko vietējo radiostaciju topos. 2018. gada albums Freaks In The Ocean guva vietējo kritiķu atbalstu un nonāca arī ārpus Baltijas esošu radiostaciju ēteros.

Pirms gada grupa nāca klajā ar savu pirmo dziesmu latviešu valodā. Singla Tik skaļi veidošanā iesaistījās arī populārais pašmāju reperis Reiks. Drīz pie klausītājiem nonāca grupas nākamie singli latviešu valodā – dziesmas Man nav bail un Klejo sirds.

Koncerttūrēs Neon Saturdays vairākkārt apceļojusi Baltijas valstis un Lielbritāniju, kur 2015. gadā grupa, kā vieni no pirmajiem Latvijas pārstāvjiem, spēlēja prestižajā Eiropas jauno mūziķu festivālā The Great Escape.

2016. gadā, Siguldas festivālā Sunset Festival grupa Neon Saturdays iesildīja festivāla galvenos māksliniekus – angļu rokgrupu James, savukārt 2018. gada vasarā grupa iesildīja pasaulslaveno ASV dziedātāju LP (Laura Pergolizzi).

Par Neon Saturdays mūziku savulaik ļoti atzinīgi izteicies arī Tims Freizers – British Academy of Songwriters and Authors (BASCA) valdes pārstāvis un starptautiski pazīstams dziesmu autors, kurš sacerējis kompozīcijas tādiem māksliniekiem kā Tīna Tērnere, Billijs Maijers un citi.

Dziesmu Tuvumā var noklausīties Spotify, Apple Music un citās straumēšanas vietnēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja