Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Dzintaru koncertzālē šovasar uzstāsies Al Bano

18.augustā ar īpašu koncertu Latvijā, Dzintaru koncertzālē uzstāsies itāļu mūzikas leģenda - dziedātājs Al Bano, informēja pasākumu aģentūras Uzmanības laikmets.lv pārstāve Elīna Dumpe.

Neraugoties uz savu pieklājīgo vecumu, Al Bano vēl joprojām aktīvi koncertē visā pasaulē un 18.augustā kopā ar autentisku itāļu mūzikas pavadošo grupu Dzintaru koncertzālē sniegs neaizmirstamu un romantisku koncertu.

Dziedātāja mūziku caurvij kaislīga mīlestība un cieņa pret opermūziku, kā arī romantiskas un karstasinīgas notis, kuras iemīļojusi visa pasaule viņa slavenajās balādēs - Felicita, Ci sara, Nel sole un daudzās citās. Mākslinieks pasaulē ir pārdevis vairāk kā 165 miljonus albumu, izdevis vairākus operas albumus un uzstājies kopā ar tādiem māksliniekiem kā Lučāno Pavaroti, Plasido Domingo un Hosē Karerass. Tomēr pasaulē Al Bano ir vairāk zināms un iemīļots kā populārās mūzikas pārstāvis. Uzsākot karjeru ar spožu uzvaru Itālijas dziesmu konkursā Disco per l'Estate, 1968.gadā mūziķis radīja savu pirmo lielāko hitu Nel sole. Trīs mēnešu laikā tika izpārdotas vairāk kā 600 000 Nel Sole kopijas, un vēlāk – vēl vairāki miljoni kopiju, kas vainagojās ar zelta diska apbalvojumu. Īpašu pasaules mīlestību izpelnījušies Al Bano un viņa sievas Romīnas Paueras dueti, piemēram, visiem zināmais Felicita. Kopā viņi dziedāja gandrīz 30 gadus, guva atzinību neskaitāmos konkursos un festivālos un bija īpaši populāri ne tikai Eiropā, bet arī citās pasaules valstīs. 1996.gadā Al Bano, jeb īstajā vārdā Albano Karrisi, atsāka savu solo karjeru un izdeva vairākus solo albumus.

Koncerta sākums plkst. 19.30, ieeja - no plkst. 18.30. Biļetes: Biļešu servisa kasēs un tirdzniecības vietās no 22.maija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja