Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dzintaru koncertzālē notiks pārceltais Brīvdienu mūzikas koncerts Piazzolla, Lācis, Tango

Svētdien, 25. oktobrī, plkst. 14 un 17 notiks ārkārtas stāvokļa un pulcēšanās ierobežojumu dēļ pārceltais koncerts Piazzolla, Lācis, Tango, informēja koncertzāles pārstāvis koncertzāles pārstāvis Mārtiņš Pučka.

Šajā Brīvdienu mūzikas koncertā, kuru kā parasti vadīs diriģents Jānis Ozols piedalīsies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra stīgu kvartets (Sandis Šteinbergs, vijole, Raimonds Melderis, vijole, Arigo Štrāls, alts, Ainārs Paukšēns, čells, Raivo Ozols, kontrabass) un akordeonists Artūrs Noviks. Viņi atskaņos Astora Pjacollas un Kārļa Lāča skaņdarbus, kā arī tango mūziku.

Klausītāji, kuri bija iegādājušies biļetes vai abonementus uz pārceltajiem Brīvdienu mūzikas koncertiem, var apmainīt iepriekš iegādātās biļetes un abonementus.

Saistībā valstī noteiktajiem pulcēšanās ierobežojumiem Dzintaru koncertzāles sēdvietu izkārtojums ir mainīts, un katru koncertu klātienē varēs apmeklēt tikai 211 klausītāju, tāpēc katra nenotikušā koncerta vietā notiks divi koncerti. Biļešu un abonementu apmaiņu var veikt tikai Dzintaru koncertzāles kasē katru dienu no plkst. 10.00 līdz 17.30.

Nākamais pārceltais Brīvdienu mūzikas koncerts Spāņu mūzika un dejas notiks 29. novembrī plkst. 14 un 17. Koncertā varēs dzirdēt dziedātāju Aiju Vītoliņu, ģitāristu Kasparu Vizuli, kontrabasistu Reini Ozoliņu, taustiņinstrumentālistu Tomu Mikālu, sitaminstrumentālistu Rinaldu Maksimovu un dejotājiem Ievu Kemleri un Ģirtu Bisenieku. Šajā koncertā, atšķirībā no citiem cikla koncertiem, skatītājiem būs iespēja ne tikai baudīt sarunas un mūziku, bet arī temperamentīgus dejas priekšnesumus horeogrāfes Ievas Kemleres interpretācijā.

Cikla Brīvdienu mūzikas stundu garajos koncertos tiek gaidīti klausītāji, kuri vēlas apmeklēt koncertu dienas gaišajā laikā, apvienojot to ar jauku pastaigu gar jūru un nesteidzīgu brīvdienu maltīti Dzintaru koncertzāles restorānā Maestro. Tāpat kā iepriekš, cikla Brīvdienu mūzikas koncertus vada atraktīvais, publikas un koristu iemīļotais diriģents Jānis Ozols. Viņš koncertus veido kā sarunu ar māksliniekiem par mūziku un dzīvi.

Ņemot vērā Covid-19 vīrusa izplatību, Dzintaru koncertzāle aicina ievērot nepieciešamos piesardzības pasākumus, apmeklējot koncertus – lietot aizsargmaskas, ierodoties koncertzālē, apmeklējot koncertzāles kafejnīcu vai uzturoties citās publikai paredzētajās zonās līdz ieejas biļetē norādītās sēdvietas ieņemšanai. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja