Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Decembra izskaņā notiks Katrīnas Gupalo Ziemassvētku koncerti Sniegballīte

Decembra izskaņā Rīgā, Jaunpilī un Līgatnē notiks Katrīnas Gupalo Ziemassvētku koncerti Sniegballīte. Jaunā programma skanēs 26. decembrī Jaunpils pilī, 29. decembrī Kultūras centrā Berģi un 30. decembrī Līgatnes Kultūras centrā.

Sniegballītē jeb Sniegbaltītes ballītē skanēs populāras un iemīļotas dziesmas par ziemu un sniegu, Ziemassvētkiem un Jauno gadu - Apvij rokas, Balts sniedziņš snieg uz skujiņām, Last Christmas, Rocking Around the Christmas Tree, Blue Christmas, All I Want for Christmas is You un daudzas citas. Programma veidota, lai sniegtu klausītājiem ne tikai prieku un baudu, bet arī pārsteigumus, piemēram, visiem zināmās dziesmas Zvaniņš skan un Klusa nakts koncertos tiks izpildītas latviešu un franču valodā, bet pasaules slavenā ukraiņu tautasdziesma Ščedriks, kas izmantota neskaitāmās Holivudas filmās par Ziemassvētkiem un leģendārā latīņamerikāņu kompozīcija Feliz Navidad skanēs oriģinālvalodā.

Sniegballītē Katrīna atskaņos arī pašas sacerētās dziesmas - radiohitus Dur prom, Pupiņu zupiņa, Masas un Kamēr pret sauli kāpu, turklāt, Katrīna ne tikai dziedās un pati pavadīs sevi uz klavierēm, bet arī sadarbosies ar Latvijas spožākajiem mūzikas producentiem - Edgaru Vilcānu un Armandu Varslavānu, lai radītu piesātinātu, krāšņu un daudzveidīgu mūzikas skanējumu.

"Pirms diviem gadiem radīju savu pirmo Ziemassvētku programmu Zvaigznes pieskāriens, kura ātri vien kļuva ļoti mīļa gan man, gan klausītājiem. Šogad nolēmu ideju attīstīt un uzaicināju man pievienoties divus lieliskus mūziķus - Edgaru Vilcānu pie klavierēm un Armandu Varslavānu ar ģitāru. Esmu droša, ka Sniegballīte sniegs visplašāko pozitīvo emociju spektru, jo atskaņosim prieka, mīlestības, jautrības un gaišuma piepildītas dziesmas, lai vakars kopā ar mums būtu patiesi neaizmirstams! Rūpēšos arī par brīvu un vieglu atmosfēru dziesmu starplaikā, jo koncertos vienlīdz azartiski gan dziedu, gan vadu pasākumu ar jaukām un sirsnīgām sarunām, iesaistot klausītājus."

Informācija par biļešu iegādi pieejama mājaslapā: https://katrinagupalo.com/tour/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja