Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ar iespaidīgu šovu Rīgā viesosies Iron Maiden

Šovasar Latvijā pirmo reizi viesosies viena no visu laiku spēcīgākajām britu smagā metāla grupām Iron Maiden. Grupa uzstāsies 2. jūnijā Arēnā Rīga Legacy of the Beast pasaules koncertturnejas ietvaros. Koncerta īpašie viesi - vācu gotiskā metāla grupa Lord of the Lost, informēja koncerta rīkotāji.

Kā britu smagā metāla kustības viļņa pionieri Iron Maiden sākotnējos panākumus guva jau 80. gadu sākumā. Ar vairāk nekā 100 miljoniem pārdotu ierakstu, 2000 dzīvo uzstāšanos 63 pasaules valstīs, 17 izdotiem albumiem un ar jaudu, kas pieder grupas vārdam, Iron Maiden ir iemantojuši statusu kā viena no visu laiku ietekmīgākajām un cienījamākajām smagā metāla rokgrupām 47 gadu pastāvēšanas laikā.

Grupa un tās mūziķi ir saņēmuši vairākas nozīmīgas mūzikas balvas, tostarp Grammy balvu un tās ekvivalentus citās valstīs, kā arī Brit Awards, Silver Clef Award, Nordoff-Robbins Award, Ivor Novello Awards, Juno Awards, Public Choice International, Classic Rock Roll of Honor Awards, ECHO Awards un iekļauti Ginesa rekordu grāmatā.

2018. gada aizsākto Iron Maiden koncertturneju Legacy of the Beast  gan fani, gan mediji novērtē kā ekstravagantāko un vizuāli satriecošāko grupas veikumu tās karjerā. Koncerti iesākas ar Spitfire lidmašīnas repliku, kas lido virs skatuves un virzās cauri divu stundu garam teatrālam ceļojumam, kurā nepārtraukti attīstās savstarpēji savienoti skatuves elementi kopā ar grupas slaveno Edija talismanu, pirotehniku ​​un specefektiem, tostarp musketēm un liesmu metējiem. Legacy of the Beast World tūrē izpārdoti lielākie stadioni, arēnas un festivālu šovi visā Eiropā un Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā un Centrālamerikā. Mūzikas kritiķi neskopojas ar slavinošām atsauksmēm koncertturnejas ietvaros:

“Nav iespaidīgāku koncertu kā šis,” – laikraksts Daily Star, Anglija.

"Ja būtu apbalvojums par labāko smagā metāla koncertu pirotehnikas muzikālajam šovam, tad Iron Maiden audiovizuālais koncerts pārspēj visus pretendentus," – Sopitas ziņu aģentūra, Meksika.

Iron Maiden ar saviem leģendārajiem hitiem un izpārdotiem koncertiem sagādā negaidītus pārsteigumus un saviļņojumu,” - laikraksts Orange County Register, Losandželosa, Amerika.

“Vizuāli satriecošs koncerts, spēcīga muzikālā dziesmu sarakste un pārpasaulīga enerģija,” – laikraksts Aftonbladet, Zviedrija.

Biļetes nopērkamas no 17. marta plkst. 10.00 Biļešu servisa tīklā, savukārt, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, tās varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 16. marta plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Pasākuma rīkotājs SIA  BDG concerts garantē, ka koncerta atcelšanas vai pārcelšanas gadījumā pircējs par koncerta biļeti samaksāto naudu saņems 2 nedēļu laikā, pēc pieprasījuma (aizpildītas pieteikuma formas) iesniegšanas. “Droša biļete” nodrošina papildus garantiju, ka pandēmijas dēļ pārcelto vai atcelto koncertu biļešu samaksātā nauda tiks atgriezta daudz īsākā laikā nekā to nodrošina valstī pastāvošie regulējumi.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja