Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

1.septembrī klubā „Depo”- starptautisks hc koncerts

 Otrdien, 1. septembrī klubā _Depo _kopā ar vietējām grupām 9Horizon un _Kriegopfer _uzstāsies grupa Questions no Brazīlijas un United & Strong no Vācijas, informē kluba vadītājs Guntis Vanags.  

Questions pastāv jau 9 gadu, pastāvēšanas laikā izlaidusi 3 albumus, uzstājusies kopā ar Sepultura, Madball, Terror, Born From Pain, Most Precious Blood, Sick of it All, Agnostic Front un daudzām citām starptautiski pazīstamām grupām. Grupa savā mūzikā apvienojusi hc enerģiju un metāla agresivitāti, protams, var just lielu ietekmi no slavenākās Brazīlijas metal grupas Sepultura. Arī Igors Cavalera (Sepultura) piedalījies pēdējā Questions albuma ierakstā. Grupa ir aktīvi Brazīlijas hc scēnas organizatori, viņu vadībā ir tapusi dokumentālā filma par dzimtenes hc kustību. Lai gan Brazīlija ir sambas zeme, kur vairāku miljonu pilsētās metal mūzikai tiek atvēlēti vien nelieli klubi, Questions ir spējusī iekarot savu atpazīstamību, viņu dziesmas ir nokļuvušas radiostaciju aktīvā rotācijā, ir rādītas MTV un šobrīd tā skaitās viena no slavenākajām stila grupām savā dzimtenē. Questions jau pirms diviem gadiem uzstājušies klubā Depo.

United & Strong ir vienas meitenes un 3 puišu grupa, kuri vienkārši spēlē mūziku, kura viņiem ļoti patīk. Jau 7 gadu tas ir hc ar ietekmēm no punk, metal, repa, kas miksēts ar liriku, kurā grupa runā par lietām, kas tai svarīgas. Grupa jau ir nospēlējusi neskaitāmus koncertus ar grupām no visas pasaules visapkārt Vācijai, ir uzstājusies arī Beļģijā, Ungārijā, Rumānijā un Bulgārijā. Grupa izlaidusi vairākus albumus pašu spēkiem, bet šogad Superhero Records paspārnē dienas gaismu ieraudzījis viņu pirmais oficiālais albums. Grupa ir uzticīga hc un punk scēnai, kura tai spējot piedāvāt daudz vairāk nekā bizness un brendi. Tāpat grupa krasi iestājas pret jebkāda veida rasismu un seksismu.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja