Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Latvijas Modes palāta izsludina konkursu jaunajiem modes dizaineriem

Latvijas Modes palāta un modes festivāls Riga Fashion Mood izsludina konkursu jaunajiem modes dizaineriem un nozares studentiem, informēja Modes palātas pārstāve Renāte Slucka.

"Jauno un topošo dizaineru atbalstīšana ir viens no Latvijas Modes palātas darbības mērķiem. Manuprāt, labākais veids, kā to darīt, ir sniegt iespēju pierādīt un parādīt sevi. Riga Fashion Mood priecāsies savās dizaineru rindās uzņemt arī labākos no jaunajiem talantiem. Dizaineri noteikti novērtēs iespēju pacīnīties par savas kolekcijas ražošanu un realizēšanu konceptveikalā Taste Latvia," stāsta Latvijas Modes palātas vadītāja Dita Danosa.

Konkursam var pieteikt kolekciju, kas sastāv no vismaz astoņiem tērpiem. Pieteikumā jāiekļauj īss kolekcijas apraksts, informācija par dizaineri un vismaz četras kolekcijas fotogrāfijas. Pieteikums līdz 27. septembrim (ieskaitot) jānosūta uz e-pastu [email protected]. No visiem iesūtītajiem pieteikumiem finālam tiks atlasītas piecas labākās kolekcijas. Finālisti tiks paziņoti 30. septembrī, un viņu kolekcijas tiks demonstrētas Riga Fashion Mood, kas 3. un 4. oktobrī norisināsies Spilves lidostā.

Visus finālistus vērtēs starptautiska žūrija. Konkursa uzvarētājs saņems 1000 eiro savas kolekcijas rūpnieciskai izstrādei un realizācijai Latvijas dizaina konceptveikalā Taste Latvia. Sadarbībā ar Banku augstskolas studiju programmu Uzņēmumu vadīšana radošajās industrijās uzvarētājam būs iespēja apgūt biznesa kursu Uzņēmumu vadīšana modes industrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja