Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ceturtie Karību jūras pirāti – būs!

Korporācija Disney oficiāli paziņojusi Pirates of the Caribbean IV nosaukumu Nezināmajās jūrās (On stranger tides) un ceturtās pirātsāgas klajā laišanas laiku – 2011. gada vasaru.

Protams, kā nu visi zinām jau kopš cita globālo kinogājēju miljonu "visgaidīgākā" kinohita - Harija Potera - kārtējās, pirmsfināla daļas pieredzes, viss vēl var mainīties (HP – VI premjera tika pārcelta četras reizes). Vēl jo vairāk tādēļ, ka pagaidām ceturtajiem Pirātiem nav ne scenārija, ne režisora, bet no galveno aktieru (Deps, Blūms, Naitlija) trio savu dalību projektā ar līgumu apstiprinājis tikai Džeks Zvirbulis, tfu, Džonijs Deps (un ir reāls iemesls domāt, ka līguma noslēgšanas patiesais iemesls bija 40 miljonu honorārs – kuram gan aktierim negribas būt pašam pašam pirmajam puisim pasaulē, kas par lomu saņem šādu milzu summu?!). Kaprīzie briti Kira Naitlija ar Orlando Blūmu, pēc pēdējās informācijas TMZ, vispār grasās boikotēt Pirātus-IV (vai arī otrādi – studija grib ieekonomēt uz britzvaigžņu rēķina: ir taču lētāk šo bālo mīlētāju pāri izslēgt no darbības personu loka...)

Taču ar aktieru ansambļa komplektēšanu ķibelītes Disney vēl nebeidzas. Studija, kas jau pavasarī paguva tīmeklī Cinemablend seriāla faniem palielīties par Karību pirātu – IV dažām satura niansēm (tajās figurē noslēpumaina Jaunības strūklaka, kuru meklē un atrod Džeks Zvirbulis/Sperovs, kā arī viņa šīsreizes niknais ienaidnieks kapteinis Nemo, kura rokās patrāpījušās uzpariktes teju no XXI gadsimta militārās tehnoloģijas). Un šīs nianses, tavu neražu, pārāk uzkrītoši atgādina sižetu no kāda mazzināma rakstnieka Tima Pauersa romāna, kas saucas – uzmini nu! Kā tad - Jaunības avots! Bet tajā galvenais varonis – jauns entuziasts leļļu meistars Džons Čendenjaks ar kuģīti dodas uz Jamaiku, lai atņemtu ļaunajam tēvocim nozagtās dārglietas. Kuģojot pa bīstamajām dienvidu jūrām, Džons nonāk pirātu gūstā, bet šie pirāti savukārt dzenas pakaļ Jaunības avotam un tā apkārtnē atrodamajām gluži nemateriālas dabas vērtībām. Meklē, skaidra lieta, mūžīgās jaunības noslēpumu.

Tikmēr nopelniem bagātais ekrāna mākslinieks un Visas Pasaules Jūru Goda Pirāts, visu bārnu draugs, pilsonis un biedrs Džonijs Deps draugiem, ģimenei un pāri (gribot) palikušajiem režisoriem vēsta, ka jau 2010. gada aprīlī/maijā viņam ieplānots filmēšanas periods Karību jūras pirātos – Nezināmajās jūrās. Pirms tam – februārī – gan Džonijs Cepurnieks pagūs izballēties Tima Bārtona Alises Brīnumzemē premjeras ballītē. Lai nu tur viņam veicas ne pa jokam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja