Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Uz tirdzniecības centra Alfa jumta notiks brīvdabas kino seansi

Jau trešo gadu pēc kārtas t/c Alfa turpina tradīciju – kino demonstrēšanu brīvdabā uz tirdzniecības centra jumta. Pirmais kino seanss plānots šā gada 21.maijā, tāpēc interesenti līdz 17. maijam tiek aicināti nobalsot par filmām, kuras vēlētos redzēt, informēja tirdzniecības centra pārstāvji.

Kā ierasts, interesentiem izvēlei tiek piedāvātas vairākas dažādu žanru filmas. Šoreiz to klāsts ir vēl plašāks, jo lielas atsaucības gadījumā tiks organizēti divi kino seansi, kuros tiktu demonstrētas vislielāko balsu skaitu saņēmušās filmas (katrā seansā cita).

"Jau 21. maijā vēlamies mūsu apmeklētājus palutināt ar pirmo kino vakaru brīvdabā virs koku galotnēm, atklājot šī gada kino sezonu uz tirdzniecības centra jumta. Mums ir iespēja nodrošināt tādus apstākļus, kuros kino skatīšanās būtu droša un ērta, vienlaikus turpinām pievērst īpašu uzmanību drošības pasākumu ievērošanai. Rūpējoties par cilvēku veselību, šoreiz skatīšanās būs iespējama tikai no automašīnām," stāsta t/c Alfa vadītāja Liene Apine.

Autostāvvietu skaits ir ierobežots, tāpēc tie, kuri vēlas apmeklēt pasākumu, aicināti lapā Facebook.com/Alfacentrs/ pie atbilstošā kino pasākuma atzīmēt "going", pasākuma publikācijas diskusiju sadaļā nobalsot par vēlamo filmu un sekot informācijai, kurā tiks paziņoti bezmaksas iebraukšanas karšu saņēmēji.

Pasākuma rīkotāji atgādina, ka šā gada 7.maijā valdības sēdē ir pieņemts lēmums, kas nosaka, ka pasākumos, kur apmeklētājs atrodas vieglajā transportlīdzeklī, netiek ierobežots cilvēku skaits, tomēr sociālās distancēšanās un higiēnas prasību ievērošana joprojām ir aktuāla. Tāpēc t/c Alfa aicina būt atbildīgiem, gaidot kino, un tā laikā neizkāpt no automašīnas bez ārkārtējas nepieciešamības. Cilvēki tiek aicināti jau iepriekš atbilstoši sagatavoties pasākumam, lai varētu ievērot valdības norādījumus – nedrūzmēties, ieturēt 2 m distanci no citiem, nepieciešamības gadījumā lietot deguna un mutes aizsegu – tādējādi sevi un citus pasargājot no inficēšanās riska.

Bezmaksas kino vakaru organizēšana uz tirdzniecības centra Alfa jumta tika aizsāka 2018. gada jūnijā, un to ir apmeklējuši jau tūkstošiem skatītāju.

Vairāk informācijas mājaslapā: www.alfacentrs.lv

Top komentāri

Es tur nebraukšu -
E
zināms, kādi pie mums ir tirdzniecības centru jumti. Negribu nomaukties lejā caur jumtu.
notikumu lavīna
n
Varbūt tomēr nevajadzētu pa jumtiem pārāk vazāties, it īpaši tāpēc, ka ēka celta pirms masu pasākumi uz jumtiem nenotika. 70-tajos gados Zviedrijā studentus, kuri uz policijas mašīnas jumta protestēja pret seksa ierobežošanu publiskās vietās, pat iespundēja aiz zviedru gardīnēm.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja