Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Nedēļas nogalē Bērnu rīta tiešsaistē - Varenais Ričards un gaisa pūķu darbnīca

Šajā nedēļas nogalē (no 22. līdz 24. janvārim) būs iespējams pievienoties Kino Bize organizētajam Bērnu rītam tiešsaistē. Šoreiz Mājas kino varēs redzēt iedvesmojošo un pamācošo animācijas filmu Varenais Ričards, savukārt pēcāk pievienoties radošajai darbnīcai, kurā, izmantojot materiālus, kas nosūtīti ģimenēm un sekojot darbnīcas vadītājas norādēm, katram būs iespēja izveidot savu gaisa pūķi, informēja kinoteātra pārstāvji.

Bērnu rīti kopš ziemas sākuma notiek tiešsaistē un ir ieguvuši lielu piekrišanu, pateicoties tam, ka pasākumam iespējams pievienoties atrodoties jebkurā vietā Latvijā, kā arī laikā pēc katras ģimenes izvēles. Šoreiz no piektdienas līdz svētdienai (no 22. līdz 24. janvārim) tiešsaistē Kino Bize Mājas kino būs iespējams redzēt iedvesmojošo un pamācošo animācijas filmu Varenais Ričards. Savukārt pēc filmas noskatīšanās pasākuma dalībnieki ir aicināti piedalīties radošajā darbnīcā, lai, izmantojot materiālus, kas nosūtīti uz katra mājām un vadoties pēc darbnīcas vadītājas norādēm, izveidotu gaisa pūķus, ko vēlāk varēs doties lidināt svaigā gaisā.

Animācijas filma Varenais Ričards (Richard the Stork) stāsta par zvirbuli Ričiju, kurš kopš dzimšanas pieņemts stārķu ģimenē. Visi viņu ļoti mīl, viņš ātri aug un jūtas kā īsts stārķis. Taču gājputniem stārķiem pienāk laiks lidot uz Āfriku, lai tur ziemotu. Ģimene ir spiesta atklāt Ričijam viņa izcelšanos, jo lidot kopā nedrīkst – grūtajā ceļojumā zvirbulis var iet bojā. Drosminieks negrasās nolaist spārnus un nolemj visiem pierādīt, ka ir īsts stārķis. Ričijs viens pats dodas ceļā, un viņam pievienojas jauni draugi – pūce Olga un papagailis Kiki.

Filma tiks izrādīta latviešu valodā.

Lai iegādātos biļeti uz filmas seansu tiešsaistē un vienotos par radošās darbnīcas materiālu saņemšanu uz savām mājām, rakstīt uz [email protected]. Pieteikties iespējams līdz trešdienai, 2. janvārim.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja