Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Splendid Palace Valentīndienā piedāvā īpašu filmu izlasi un iespēju uzdāvināt privātu kinoseansu vai fotosesiju

Kinoteātris Splendid Palace visu mīlētāju aizbildņa Svētā Valentīna dienā, 14. februārī, piedāvā noskatīties svētkiem atbilstošu - gan romantisku, gan pikantu filmu izlasi, kā arī iespēju sev un mīļotajam cilvēkam uzdāvināt privātu kinoseansu vai fotosesiju greznajā kinoteātra interjerā un laimēt arī pārsteiguma balvu, informēja kinoteātra pārstāvji.

Tā 14. februārī seansā plkst. 20.30 kinoteātrī Splendid Palace būs skatāma daudzu skatītāju iecienītā Erotisko īsfilmu festivāla Best Erotic Shorts 4 izlase, šoreiz piedāvājot noskatīties labākās, kaislīgākās un seksīgākās īsfilmas no ASV, Nīderlandes, Vācijas, Spānijas, Kanādas un Izraēlas. Papildus asumiņu pēc seansa piešķirs erotisko preču veikalu tīkla SexyStyle sarūpētā lekcija jeb komentārs par īsfilmās redzēto, atklājot, vai situācijas, ar kādām sastopas filmu varoņi, ir sastopamas arī mūsu ikdienā un kā tajās rīkoties. SexyStyle eksperte un veikalu vadītāja, sertificēta dūla un psiholoģijas studente Eva Gulbe pastāstīs, kas ir veselīgas un priekpilnas intīmās dzīves stūrakmeņi, un dalīsies idejās, kā ienest vairāk baudas pāra ikdienā. Eva regulāri vada seksuālās izglītības nodarbības un konsultācijas jauniešiem un pieaugušajiem, aicinot tuvāk iepazīt sevi, kliedējot ar seksualitāti saistītus mītus un iedvesmojot gūt vairāk baudas. Noslēgumā būs SexyStyle balvas izspēle - vērīgākais klausītājs mājup dosies ar Amorana erotisko dāvanu komplektu pārim.

Seansā plkst. 17.50 tiks piedāvāta jaunāka pašmāju romantiskā komēdija Gandrīz vecpuisis par pozitīvā, bet pakļāvīgā Mareka nedienām ar dominējošo līgavu Ilzi, kura Mareku pēc vētrainas vecpuišu ballītes pamet. Mareks nebūt nepadodas, bet dodas neprātīgā ceļojumā, lai atgūtu savu izredzēto. Visus šā kinoseansa apmeklētājus sagaida salds pārsteigums no saldumu zīmola Laima.

Savukārt plkst. 18.10 ar muzikālo filmu Bobs Mārlijs: One Love tiks svinēta slavenā mūziķa dzīve un mūzika, kurš ar savu mīlestības un vienotības vēstījumu iedvesmojis ļoti daudzus cilvēkus pasaulē.

Plkst. 19.50 būs skatāma Francijas romantiskā komēdija Mīlestības daba, kas savu pirmizrādi piedzīvoja Kannu kinofestivālā. Viegla attiecību skice ar rotaļīgu skatījumu uz sociālo slāņu atšķirībām un pretrunīgi vērtētiem kreisajiem intelektuāļiem.

Kinoteātris Splendid Palace ir parūpējies arī par oriģinālu ideju piedāvājumu Valentīndienas dāvanām. Iesakām savu mīļoto otru pusīti patīkami pārsteigt, uzdāvinot privātu kinoseansu. Privātā seansa skatītāju skaits ir noteikts līdz 10 dalībniekiem. Filmu izvēle privātajiem kinoseansiem ir gana plaša: https://www.splendidpalace.lv/lv/privats-seanss. Privātais kinoseanss notiek daudzu apbrīnotajā kinoteātra Splendid Palace Lielajā zālē. Jāpiebilst, ka decembrī kinoteātrī ir uzstādīts jauns lāzera kinoprojektors un ekrāns, tāpēc attēls ir īpaši kvalitatīvs, un līdz ar to – kinobaudījums, tāpat kā privātā kinoseansa apmeklējums, var tapt neaizmirstamāks.

Splendid Palace kā oriģinālu un īpaši atmiņā paliekošu dāvanu mīļotajam cilvēkam Sv. Valentīna dienā piedāvā iespēju sarīkot fotosesiju simt gadus senā Splendid Palace telpās, kas ir viens no visgreznākajiem Eiropas kinoteātriem: https://www.splendidpalace.lv/lv/apmekle/fotosesijas-kinoteatri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja