Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Klajā nācis Zanes Nuts romāns Džekpots

Izdevniecība Latvijas mediji laidusi klajā latviešu rakstnieces Zanes Nuts (Riekstiņas) romānu Džekpots, informēja izdevniecībā.

Ko tu darītu, ja laimētu milzu naudas summu loterijā?

Evelīna un Reinis mācās vidusskolas pēdējā klasē. Kādu dienu garlaikojoties viņi nopērk divas loterijas biļetes un vienojas iegūto dalīt uz pusēm. Abi nemaz nenojauš, ka, laimējot galveno naudas balvu, dzīve sagriezīsies kājām gaisā. Kārotā bagātība atnesīs ne tikai iespējas, bet arī izaicinājumus, kas liks no jauna paskatīties vienam uz otru un apkārtējiem. Vai abu attiecības izturēs pārbaudījumus?

"Mēs turpinājām kustēties, pētījām sludinājumus, gājām uz eksāmeniem, centāmies kaut ko atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem, un sešpadsmit dienas vēlāk Reiņa kontā ieraudzījām ciparu, kas skaļi kliedza: “JŪSU JAUNĀ DZĪVE SĀKAS ŠODIEN!””

“Evelīna un Reinis – divi mūsdienu jaunieši, kuru vienkāršo dzīvi kājām gaisā apgriež negaidīts laimests loterijā. Ko iesākt ar šādu brīvību? Vai māja, mašīnas, ballītes un nebeidzama iepirkšanās spēj sniegt laimi? Un vai mīlestība var būt stiprāka par naudas vilinošo smaržu? Galvu reibinošs stāsts par katra cilvēka kluso sapni, un tajā pašā laikā šis ir stāsts par attiecībām, par mērķiem un nepareizo izvēļu sekām. Sens, bet patiess ir teiciens “Nauda laimi nenes”". “Inese Poriņa, grāmatu blogere.

Džekpots ir rakstnieces Zanes Nuts (1989) astotā grāmata. Vairāk nekā desmit gadus veltījusi jurisprudencei, šobrīd Zane ir pilna laika rakstniece. Kopā ar vīru un bērniem viņa dzīvo Cēsu pusē un dodas izbraukumos pie lasītājiem visā Latvijā. Rakstniece dalās pieredzē un stāsta visu, ko piedzīvojusi, izjutusi un izprātojusi. Visbiežāk runā par minimālismu, līdzatkarību un grāmatu izdošanu.

Nataļjas Kugajevskas vāka mākslinieciskais noformējums.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja