Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reklāmraksti

Reklāmraksts

3 lietas, kā ar Ziemassvētku rotājumiem izgaismot savu uzņēmumu ilgtspējīgā veidā

Ziemassvētku laikā mājas un uzņēmumi tiek izrotāti ar skaistiem un spožiem Ziemassvētku rotājumiem, taču šajā periodā ir svarīgi ne tikai nodrošināt vizuālu prieka pilnu vidi, bet arī pievērst uzmanību ilgtspējīgai un videi draudzīgai pieejai šiem rotājumiem. Šajā rakstā izcelsim iemeslus, kāpēc šāda rūpība par svētku izgaismojuma ilgtspēju ir tik svarīga.
Reklāmraksts

Izpratne par Ethereum gāzes maksām

Jēdzienu "gāze" (no angļu valodas gas) Ethereum tīklā bieži ieskauj noslēpumainības un sarežģītības oreols gan jaunpienācējiem, gan pieredzējušiem blokķēdes entuziastiem. Tālāk mēs mēģināsim demistificēt Ethereum gāzes maksas, piedāvājot vienkāršotu perspektīvu, caur kuru skatīt šo Ethereum blokķēdes kritisko komponentu.
Reklāmraksts

Darba apģērbu veikalā Marpro izpārdošana

Kvalitatīvs darba apģērbs nodrošina līdzsvaru starp drošību, komfortu, funkcionalitāti un stilu. Arī kvalitātei un nodilumizturībai ir jābūt augstākai kā apģērbam, ko valkājam ikdienā vai strādājot birojā.
Reklāmraksts

Mēbeles katrai mājai veikalā MebelOffer

Nekur nav tik labi kā mājās. Sērijveida dzīvoklis Rīgā, privātmāja Pierīgā, Jūrmalā, lauku viensēta vai vasarnīca – tas, ko saucam par mājām noteikti atšķirsies, bet katrā mājoklī ir vajadzīgas mēbeles. Pielāgojiet tās savam interjeram, modes tendencēm, gaumei, vajadzībām un finansiālajām iespējām.
Reklāmraksts

5 augstas kvalitātes gultas priekšrocības

Gultas ir viena no svarīgākajām guļamistabas mēbelēm. Pareizi izvēlētas gultas ne tikai veido unikālu akcentu jebkura stila guļamistabā, bet arī ļauj jums labi izgulēties un lieliski atpūsties. Šā iemesla dēļ ir noderīgi zināt, kā izvēlēties guļamistabas mēbeles, kas atbilst jūsu individuālajām vajadzībām. NMF HOME eksperti ir apzinājuši 5 priekšrocības, kuru dēļ ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes gultās.
Reklāmraksts

Laulību gredzenu ceļvedis – iegūsti vērtīgus padomus to izvēlē

Laulību gredzeni nav vienkārši modes aksesuāri; tie ir vairāk nekā tikai rotaslietas. Tie ir simbols jūsu mīlestībai, uzticībai un kopīgai nākotnei. Lai jūsu laulību gredzeni atspoguļotu šīs svarīgās vērtības, jāpievērš uzmanība vairākiem aspektiem, ieskaitot materiālu, stila, izmēra un formas izvēli. Šajā rakstā "Laulību gredzeni – ceļvedis” izpētīsim šos svarīgos aspektus par materiāliem un stiliem, lai palīdzētu jums veikt informētu izvēli.
Reklāmraksts

Vēlos iemācīties spēlēt ģitāru - ar ko sākt? Padomi iesācējiem.

Vai esat viens no tiem, kuri vēlas iemācīties spēlēt ģitāru, bet nezināt, ar ko sākt? Ja jūs meklējat padomus, tad šis raksts ir tieši jums. Mēs aplūkosim būtiskos aspektus, sākot ar ģitāras izvēli un beidzot ar vingrinājumiem, kas jāapgūst, lai ātri un efektīvi uzsāktu savu ceļu ģitārspēlē.
Reklāmraksts

Apkures katli un to veidi

Apkures sistēma ir būtisks faktors mājas komforta nodrošināšanā, it īpaši aukstajos gada laikos. Apkures katli ir svarīgākais komponents šajā sistēmā, jo tie pārveido kurināmo vai elektrību siltumenerģijā. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažādus apkures katlu veidus, to darbības principus un priekšrocības, lai jūs varētu izvēlēties piemērotāko risinājumu jūsu vajadzībām.
Reklāmraksts

Cik efektīva ir lāzerepilācija cīņā ar nevēlamajiem matiņiem?

Pateicoties plašajam kosmetoloģijas un estētiskās dermatoloģijas pakalpojumu klāstam, mūsdienās parūpēties par savu skaistumu ir vieglāk kā jebkad agrāk. Nemainīga paliek vēlme saglabāt tvirtu un jauneklīgu sejas ādu, parūpēties par savu matu skaistumu vai palutināt sevi ar patīkamu masāžu. Taču tieši nevēlamie matiņi ir tā problēma, kas ikdienā var sagādāt lielākās neērtības.
Reklāmraksts

Kā sagatavoties savam pirmajam maratonam?

Maratons ir aizraujošs izaicinājums, kas Jums sniegs dzīves pieredzi, taču tam ir arī pienācīgi jāsagatavojas. Lūk, daži padomi, kā sagatavoties savam pirmajam maratonam, lai sacensību diena būtu pēc iespējas baudāmāka.
Reklāmraksts

Modes iesūtne: 7 e-pasta mārketinga padomi modes uzņēmumiem

E-pasta mārketings ir neticami spēcīgs rīks modes zīmolu komunikācijā, jo tas ir viens no izmaksu ziņā efektīvākajiem veidiem, kā sasniegt un piesaistīt mērķauditoriju. Tiek lēsts, ka līdz 2025. gadam visā pasaulē būs vairāk nekā 4,6 miljardi e-pasta lietotāju.
Reklāmraksts

Bērnu velosipēdi un bērnības atmiņas. Divas nedalāmas frāzes

Bērnība, skaistā bērnība. Jau sen pierādīts, ka tieši bērnībā veidojas visspilgtākās atmiņas. Tas ir laiks, kad katrs jaunatklājums zibsnī mūsu mazajiem acu priekšā kā svētku uguņošana, iespiežot atmiņā neizdzēšamas pēdas. Viena no lietām, kas mirdz bērnu atmiņās tikpat spilgti ir jaunā velosipēda rāmis. Bērnu velosipēdi ir kas vairāk par mīļu hobiju - tās ir atmiņas, kas paliek mūžam.
Reklāmraksts

Kāpēc ir svarīgi strādāt ar sevi: iekšējo brūču dziedināšana

Straujajā pasaulē ir viegli aizrauties ar ārējiem mērķiem, piemēram, panākumiem karjerā, materiālo īpašumu un sociālo statusu. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka patiesa laime un piepildījums nāk no iekšienes. Darbs ar sevi, pagātnes traumu risināšana, iekšējo brūču dziedināšana un iekšējā bērna aprūpēšana ir būtiski soļi ceļā uz līdzsvarotu un patiesi bagātāku dzīvi.
Reklāmraksts

Kafijas automāti un to kopšana: kas par to ir jāzina?

Ikviens kafijas cienītājs vēlas baudīt aromātisku un garšām piesātinātu dzērienu. Lai to varētu izdarīt mājas apstākļos un tad, kad vien sirds kāro, ir nepieciešams ne vien kafijas automāts, bet arī regulāri jāveic tā apkope. Raksta turpinājumā uzzini, ko darīt, lai paildzinātu ierīces kalpošanas ilgumu un kā to pareizi kopt!
Reklāmraksts

Kā māla sejas maskas var palīdzēt uzlabot ādas veselību | Bio Lorencia

Vai jūs meklējat veidu, kā uzlabot savu ādas veselību un iegūt maigu toni? Neviens nevēlas cīnīties ar ādas problēmām un neveselīgu izskatu, bet ar ķīmiskām piedevām pārpilnie kosmētikas produkti var radīt papildu kaitējumu. Tomēr ir vienkāršs, dabisks un efektīvs veids, kā sasniegt vēlamo efektu - kosmētiskās māla sejas maskas.
Reklāmraksts

Finanšu ministrijas grozījumi UIN likumā ir pretrunā ar Satversmi

Latvijas kreditēšanas pakalpojumu vidē vienmēr ir bijuši divi spēlētāji - banku segments un alternatīvo kreditēšanas pakalpojumu sniedzēji. Neskatoties uz to, ka abu spēlētāju piedāvātie produkti savā būtībā ir ļoti līdzīgi, tomēr vēsturiski nebanku kreditēšanas sektors un komercbankas Finanšu ministrijas pieejā vienmēr ir bijuši konsekventi nodalīti kā nesalīdzināmi nodokļu maksātāji, kam pat pie līdzvērtīgu pakalpojumu sniegšanas UIN regulējums ir piemērojams dažādi. Privilēģijas un atvieglojumi UIN maksājumiem, ko bauda bankas, nebanku sektoram nav pieejami. Tieši tāpēc, ka Latvijas likums paredz banku un nebanku patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniedzējiem piemērot atšķirīgas regulējuma normas, Fintech Latvija Asociācija noraida Finanšu ministrijas ierosinājumu “Uzņēmumu ienākuma nodokļa likumā” ietvert grozījumus, kas paredz piemērot abām minētajām tirgus spēlētāju grupām vienādus noteikumus ārpuskārtas nodokļa nomaksā.