Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Auto īre ilgtermiņā var būt lētāka par tā iegādi

Saskaņā ar CSDD statistiku 2023. gada pavasarī Latvijā ir reģistrēti vairāk kā 700 tūkstoši darba kārtībā esošu vieglo transportlīdzekļu. Lielākā daļa šo automašīnu ir vecākas par desmit gadiem un par to mēs katrs varam pārliecināties, vērojot auto kustību pa valsts ceļiem.
Reklāmraksts

Dažādu saderināšanās gredzenu plusi un mīnusi

Saderināšanās gredzenu piedāvājums ir plašs un materiāli, no kuriem tos veido, dažādi. Protams, izskatam ir liela nozīme, tomēr katram materiālam ir gan trūkumi, gan priekšrocības. Tāpēc, esam apkopojuši saderināšanās gredzenu populārāko materiālu plusus un mīnusus.
Reklāmraksts

Skaists un veselīgs smaids

Skaists un veselīgs smaids ir svarīgs gan estētiski, gan vispārējās veselības ziņā. Zobārsti var palīdzēt saglabāt smaidu veselīgu un skaistu, bet jums jānodrošina regulāra zobu tīrīšana un profilakse. Regulāra un pareiza mutes higiēna var novērst zobu slimības, piemēram, kariesu un gingivītu, kas var radīt sāpes un diskomfortu. Tāpat zobārsti var palīdzēt uzlabot smaida izskatu, izmantojot, piemēram, balināšanu, kapes vai zobu implantus.
Reklāmraksts

Kādas priekšzināšanas noder, ja vēlies kļūt par programmētāju

Ja vēlaties kļūt par programmētāju, jums ir jāiegūst pamata priekšzināšanas par datorzinātni un programmēšanu. Vai esat topošais programmētājs vai varbūt vienkārši vēlaties uzzināt vairāk par programmēšanas jomu? Tehnoloģijas ir kļuvušas par mūsu ikdienas dzīves neatņemamu sastāvdaļu un ir nepieciešami programmētāji, lai tās turpinātu virzīties uz priekšu. Iespējas ir ļoti dažādas: topošais programmētājs var izveidot vai atsvaidzināt pasauli mainošu viedtālruņa lietotni, radīt jaunas spēles vai veidu, kā miljoniem cilvēku visā pasaulē mijiedarbojas un sazinās tiešsaistē.
Reklāmraksts

Schüco informē!

Kā kādreizējais, cita starpā, arī augstas kvalitātes saules moduļu ražotājs, mēs sava aktīvās un pasīvās produktu uzraudzības pienākuma ietvaros diemžēl nesen noskaidrojām, ka atsevišķus mūsu uzņēmuma saules moduļus var ietekmēt kāds defekts. Tā kā produktu drošības garants ir mūsu rūpju galvenā prioritāte, mēs vienmēr veicam visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka, lietojot mūsu ražotos produktus, netiek nodarīts kaitējums ne pircējam, ne neiesaistītai trešajai pusei.
Reklāmraksts

Elektroauto uzlādes stacijas uzņēmumā – klientu un darbinieku ērtībām

Elektroauto skaits uz Latvijas ceļiem pieaug ar katru dienu, tādēļ tikai pašsaprotami, ka līdz ar šiem transportlīdzekļiem jāaug arī infrastruktūrai. Svarīgi domāt par ērtu uzlādes tīklu ne tikai lielākajās pilsētās, bet visā valstī. Ikvienam uzņēmumam šeit ir iespēja spēlēt nozīmīgu lomu, domājot gan par klientu, gan darbinieku ērtībām, kā arī videi draudzīgo risinājumu paplašināšanu, uzstādot elektroauto uzlādes staciju arī sava uzņēmuma teritorijā.
Reklāmraksts

Loģistikas pakalpojumi kļūst arvien pieejamāki – kā tos izmantot sava uzņēmuma vajadzībām?

Ikvienam uzņēmumam, neskatoties uz tā izmēru, ir nepieciešami kvalitatīvi loģistikas pakalpojumi. Laicīgas kravas piegādes ļaus Tev izvairīties no situācijas, ka iztrūks kāda prece, savukārt ātras sūtījumu piegādes klientiem vairos klientu uzticību Tavam uzņēmumam. Mūsdienās kravas transporta pārvadājumi kļūst arvien pieejamāki un ērtāki, pateicoties digitalizācijai un loģistikas e-platformām kā Cargologs. Turpini lasīt rakstu un uzzini, kā izmantot loģistikas pakalpojumus sava uzņēmuma vajadzībām!
Reklāmraksts

Drošības Spilveni - Kas par tiem jāzin?

Drošības spilveni ir svarīga automašīnas drošības sistēmas sastāvdaļa. Kopš 1990. gadiem ar drošības spilvenus ierīko teju ikvienā auto, un mūsdienās tas kļuvis jau par standarta aprīkojumu - sākotnēji tie bija paredzēti vien autovadītājiem, pēc tam tie bija paredzēti visiem priekšējiem pasažieriem, bet tagad drošības spilveni veidoti un ierīkoti tā, lai pasargātu visus automašīnas pasažierus. Lai arī mūsdienās drošības spilveni ir pašsaprotama lieta, ir lietas, kas par tiem būtu noteikti jāzin - vairāk par drošības spilveniem lasiet šī raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Noderīgi MacBook piederumi, kas uzlabos tava datora funkcionalitāti!

Ja esi students vai tava darba specifika saistīta ar garām darba stundām pie datora, kā arī tad, ja atpūtas brīžos vēlies ērti sērfot internetā, skatīties filmas un video, vai uzspēlēt kādu spēli, visticamāk piekritīsi, ka kvalitatīvs un jaudīgs klēpjdators atvieglo un padara ērtākas gan ikdienas, gan darba gaitas.
Reklāmraksts

Funkcionāli palešu ratiņi darba efektivitātes uzlabošanai

Daudzos uzņēmumos efektīva noliktavas darbība ir viens no galvenajiem biznesa norises aspektiem. Tādēļ ir vērts parūpēties par kvalitatīvu un uzticamu noliktavas aprīkojumu, kas darbiniekiem sniedz iespēju nodrošināt pēc iespējas efektīvāku noliktavas darbību
Reklāmraksts

Garāžas vārti īpašuma drošībai un estētikai

Garāža ir daudzfunkcionāla telpa, kas sniedz iespēju parūpēties ne tikai par automašīnas, bet arī citu īpašumā esošo lietu drošību, kā arī uzlabot kopējo īpašuma arhitektūru un piemājas teritorijas estētiku.
Reklāmraksts

Mājokļa remonts ar nelielu budžetu - Ko ņemt vērā?

Kad ir pienācis laiks mājokļa remontam, viens no būtiskākajiem jautājumiem, kas arī noteiks remonta gaitu un rezultātu, ir pieejamais budžets. Ja tas ir pietiekami liels, atliek vien izlemt, kādi darbi ir nepieciešami, sastādīt plānu un ķerties pie darba. Bet ko darīt, ja šim mērķim pieejamais budžets ir ierobežots, taču remontu atlikt nav iespējams?
Reklāmraksts

Idejas, ko dāvināt sievietei dzimšanas dienā

Reizi gadā mēs katrs piedzīvojam īpašu dienu – savu dzimšanas dienu. Šī diena ir sākums un atskaites punkts nākamajam gadam. Līdzīgi kā gadumija, arī dzimšanas diena var būt laiks, kad izvirzīt jaunus mērķus, sapņot lielus sapņus un ievēlēties kvēlāko vēlēšanos.
Reklāmraksts

Stress – kas tas ir par zvēru?

Mūsu smadzenēs ir ap 100 miljardiem neironu, un katrs no tiem veido ap 10 tūkstošiem savienojumu. Smadzenes veido 2 procentus cilvēka kopējā svara un patērē 20 procentus enerģijas. Vai nav iespaidīgi? Nav pārsteigums, ka smadzeņu procesu gaitā rodas notikumi, kas izraisa stresu.
Reklāmraksts

Kāpēc ir vērts iegādāties KASKO apdrošināšanu tavam auto?

KASKO apdrošināšana ir brīvprātīgā sauszemes transportlīdzekļa apdrošināšana, kas nodrošina zaudējumu atlīdzināšanu transportlīdzekļa bojājumu, laupīšanas vai zādzības gadījumā. Reizēm, kad, piemēram, auto iegādāts ar līzinga palīdzību, KASKO ir obligāta prasība. Statistikas dati liecina, ka KASKO apdrošināšanu izvēlas vien aptuveni 30% no visiem auto īpašniekiem Latvijā, un tas ir pašsaprotami, jo, tā kā pamatā tā ir brīvprātīga auto apdrošināšana, tā ir salīdzinoši dārgāka. Tomēr tai ir arī daudz vairāk priekšrocību - šajā rakstā stāstām vairāk par to, kāpēc ir vērts automašīnai iegādāties KASKO apdrošināšanas polisi!
Reklāmraksts

Celtniecības putekļu sūcējs – neatsverams palīgs sarežģītos uzdevumos

Sakopta un tīra darba vide ir viens no galvenajiem faktoriem, kas ietekmē darbinieku spējas efektīvi veikt darba pienākumus un nodrošināt labāko iespējamo darba rezultātu. Tādēļ ir būtiski tādās vietās kā ražotnes, darbnīcas, būvobjekti un citur, kur regulāri strādā cilvēki, parūpēties par tīru un drošu darba vidi.
Reklāmraksts

Kā sagatavot ādu saulainajai sezonai

Straujiem soļiem tuvojas ilgi gaidītais pavasaris, kad saule mūs lutina arvien biežāk un dienas kļūst garākas. Šajā laikā labprāt dodamies ārā, lai izbaudītu siltā gaisa vērsmas un tvertu saules starus. Taču šis ir brīdis, kurā notiekti nevajag aizmirst par sejas un ķermeņa ādas sagatavošanu saulainajai sezonai, lai parūpētos par tās veselību, skaistumu un aizsardzību.