Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Pasākumu reklāma, izmantojot e-pasta mārketingu

E-pasta mārketinga pasaule ir dinamiska un daudzpusīga. Tās galvenais mērķis? Piesaistīt apmeklētājus jūsu pasākumiem un zīmolam. Šo e-pasta ziņojumu potenciālie sūtītāji ir tikpat dažādi kā viņu reklamētie pasākumi, sākot no gadatirgiem un veikalu atvēršanās līdz pat semināriem un citiem pasākumiem.
Reklāmraksts

Ieteikumi auto sagatavošanai gaidāmajai ziemas sezonai.

Ziema tuvojas, un ir pēdējais laiks sagatavot savu automašīnu, lai nodrošinātu drošību un komfortu aukstajos, sniegainajos ziemas mēnešos. Lai Jūsu pārvietošanās būtu droša un bez stresa, mēs esam sagatavojuši dažus noderīgus ieteikumus auto sagatavošanai gaidāmajai ziemas sezonai.
Reklāmraksts

Sejas krēms – kas tas ir un kāpēc nepieciešams to lietot

Sarežģītajā skaistumkopšanas pasaulē ir viens produkts, kas ir svarīgs, un ko obligāti jāiekļauj ādas kopšanas rutīnā - sejas krēms. Papildus tam, ka sejas krēms ir neaizstājams skaistumkopšanas līdzeklis, tas ir daudzpusīgs līdzeklis, kas var pārveidot jūsu ādu, sniedzot priekšrocības, kas sniedz daudz vairāk nekā tikai mitrināšanu. Šajā rakstā iepazīsim sejas krēma pasauli, izpētīsim, kas tas ir, kāpēc tas ir būtisks produkts ādas kopšanas rutīnā, un kā tas var mainīt Jūsu ādas kopšanas paradumus.
Reklāmraksts

Kā ietaupīt ceļojumos: kur atrast lētas aviobiļetes un citi lifehacki

Ceļošana sniedz neaizmirstamas emocijas un atmiņas, ļaujot mums iepazīt pasauli un tās dažādību. Diemžēl, reizēm ceļošanas plānošana var nākties saskarties ar ievērojamām izmaksām, kas var šķist šķērslis mūsu piedzīvojumu garam. Lai arī izmaksas var šķist biedējošas, ir daudzi veidi, kā plānot ceļojumu gudri un ekonomiski. Mēs apskatīsim noderīgas stratēģijas un ieteikumus, kā samazināt izdevumus, nezaudējot ceļojuma kvalitāti.
Reklāmraksts

Kāpēc Ziemassvētku dāvanas iegādāties "Black Friday" jeb "Melnajā piektdienā"?

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs izrādām mīlestību un uzmanību, dāvinot dāvanas saviem mīļajiem. Tomēr Ziemassvētku dāvanu iegāde var būt dārga. Tāpēc aizvien vairāk cilvēku izvēlas iepirkties "Black Friday" jeb "Melnajā piektdienā", lai iegādātos dāvanas. Kāpēc šī diena ir tik iecienīta un izdevīga? Šajā rakstā mēs izskaidrojam iemeslus.
Reklāmraksts

Optometrists: cik bieži un kādēļ jāapmeklē

Tāpat kā katru gadu nododam asins analīzes un ikdienā sekojam līdzi asinsspiediena rādītājiem, nedrīkst aizmirst arī par redzes pārbaudi. Tā jāveic arī tad, ja nav nekādu šķietamu sūdzību. Optometrists ir speciālists, kurš spēj savlaicīgi diagnosticēt dažādas acu slimības un patoloģijas, kas nākotnē var būtiski ietekmēt redzes veselību un kopējo dzīves kvalitāti. Optikas salona METROPOLE optometriste Ieva Rikena skaidro, kad noteikti veikt pierakstu redzes pārbaudei.
Reklāmraksts

Rīgas un Ņujorkas ziedu tirgus: vai tie ir salīdzināmi?

Vienā no nesen iznākušajām filmām pārsteidza epizode, kurā sieviete uzdāvina elegantu ziedu pušķi citai sievietei par mazuļa piedzimšanu. Un tas viss nebūtu nekas - filma ir patīkama, entuziasma pilna, bet pats ziedu pušķis izraisīja veselu emociju gūzmu.
Reklāmraksts

Kas jāzina pirms izvēlēties garāžas piekļuves risinājumu savam īpašumam?

Kad runa ir par garāžas piekļuves risinājuma izvēli savam īpašumam, ir vairāki svarīgi faktori, ko ņemt vērā. Vai jūs būvējat jaunu garāžu vai renovējat jau esošo, pareizās īpašuma pieejas sistēmas izvēle ir būtiska gan drošības, gan ērtības ziņā. Šajā rakstā mēs apspriedīsim galvenos faktorus, ko vajadzētu ņemt vērā, pirms pieņemat savu lēmumu, ar īpašu uzsvaru uz sekciju vārtiem kā vienu no risinājumiem.
Reklāmraksts

Ko darīt, lai mājās neielaistu grauzējus?

Laikam kļūstot aukstākam, bet barības pieejamībai ierobežotākai, grauzēji cenšas iekļūt telpās, kur siltāks un ir pieejams arī ēdiens. Lai izvairītos no peļu un žurku iekļūšanas ēkā, ir svarīgi savlaicīgi veikt preventīvos pasākumus. Tas ļaus izvairīties no sarežģītākiem un dārgākiem uzdevumiem, ko prasa žurku un peļu iznīcināšana.
Reklāmraksts

Svarīgākais ēkas jumta konstrukcijas izvēlē

Viens no svarīgajiem uzdevumiem, par ko ir jādomā, būvējot ēku, atbilstoša jumta izvēle. Lai izvēlētos piemērotāko jumta konstrukcijas veidu, ir jāņem vērā vairāki faktori - gan ēkas specifika, gan izvēlētais jumta seguma veids, gan arī, protams, mājas īpašnieka individuālās prasības.
Reklāmraksts

Kāpēc zobi paliek jutīgi, un kā ar to cīnīties

Zobu jutīgums ir izplatīta problēma, ar ko saskaras daudzi cilvēki. Tas var būt ļoti nepatīkams un radīt diskomfortu ikdienas dzīvē. Lai saprastu, kā cīnīties ar zobu jutīgumu, ir svarīgi uzzināt šīs problēmas cēloņus.
Reklāmraksts

Dāvana pārim – kā iepriecināt Ziemassvētkos?

Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, taču, kad runa ir par dāvanu meklēšanu, ne visiem tas šķiet viegls uzdevums. Gadījumā, ja ir jāmeklē dāvana pārim Ziemassvētkos, liekas strupceļš ir tepat. Ko tad uzdāvināt pārim? Par to vairāk raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Kādas suņu šķirnes ir piemērotas cilvēkiem, kuriem suns iepriekš nav bijis?

Ikviena saimnieka dzīvē suns ienes pavisam jaunas emocijas. Katram suņu šķirnes pārstāvim ir savs, unikāls raksturs, kas veidojas un atklājas mijiedarbībā ar saimnieku un citiem ģimenes locekļiem. Suns var būt izcils kompanjons, draugs un mīlulis, un ar laiku dzīve bez četrkājainā drauga ir grūti iedomājama.
Reklāmraksts

Sinupret cīņā ar sinusa iekaisumu: efektivitāte un lietošanas rokasgrāmata

Saaukstēšanās un vīrusu laiks visbiežāk asociējas ar nogurumu un nespēku, kakla un galvas sāpēm, nereti arī klepu, kas īpaši nomoka tieši naktīs. Taču viens no pirmajiem saslimšanas simptomiem bieži vien ir iesnas. Vīrusu izraisīts deguna un blakusdobumu iekaisums ir viens no biežākajiem saaukstēšanās simptomiem. Taču, neskatoties uz to, ka iesnas reti izraisa nopietnas komplikācijas, to ārstēšanu svarīgi uzsākt jau uzreiz.
Reklāmraksts

Kāpēc kafijas kapsulas ir izcils izgudrojums – atklāj kafijas kapsulu priekšrocības kopā ar Es Mīlu Kafiju vadītāju Jāni Peiču!

Kafijas pagatavošanas veidu ir daudz, un tie ļoti atšķiras – pirmām kārtām jau pagatavošanas procesā patērētā laika ziņā. Ir kafijas fani, kam patīk izbaudīt nelielus ikdienas kafijas dzeršanas rituālus un kas neiebildīs pret to, ka tie prasa laiku. Taču tie, kas vēlas gardu, svaigu, tikko pagatavotu tasi kafijas, netērējot tam vairāk laika, nekā vajadzīgs pogas nospiešanai, droši vien dos priekšroku brīnišķīgajam izgudrojumam, par ko tik daudz runāsim šajā intervijā. Tātad – kafijas kapsulas, to priekšrocības un nākotne, dažādi kafijas automāti ar kapsulām sarunā ar Es Mīlu Kafiju vadītāju Jāni Peiču.
Reklāmraksts

Kas jāņem vērā, izvēloties dvieli

Silta vanna ar smaržīgām putām aukstā ziemas vakarā, atvēsinoša duša pēc sauļošanās, rīta tīrības rituāls, peldēšanās baseinā... Visi šie prieki nav bez ūdens, un kur ir ūdens procedūras, tur ir nepieciešams arī dvielis. Pēdējam diemžēl dažkārt tiek piešķirts pārāk maz uzmanības. Jā, mazgāšanās vannā vai gulēšana aizņem vairāk laika un sagādā lielāku prieku nekā sevis noslaucīšana. Bieži vien mēs to darām automātiski, neapzinoties, ka tā ir arī svarīga mūsu ikdienas ķermeņa kopšanas sastāvdaļa.
Reklāmraksts

3 lietas, kā ar Ziemassvētku rotājumiem izgaismot savu uzņēmumu ilgtspējīgā veidā

Ziemassvētku laikā mājas un uzņēmumi tiek izrotāti ar skaistiem un spožiem Ziemassvētku rotājumiem, taču šajā periodā ir svarīgi ne tikai nodrošināt vizuālu prieka pilnu vidi, bet arī pievērst uzmanību ilgtspējīgai un videi draudzīgai pieejai šiem rotājumiem. Šajā rakstā izcelsim iemeslus, kāpēc šāda rūpība par svētku izgaismojuma ilgtspēju ir tik svarīga.