Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Gaisa kondicionieris palīdzēs sagatavoties vasarai

Tuvākajās dienās Latvijā varētu tikt pārsniegti kārtējie siltuma rekordi un arī vasarā, visticamāk, būs līdzīgi. Ja vēlaties vasaru pavadīt komfortablā temperatūrā ofisā vai mājās ir vērts jau laikus papētīt, ko piedāvā gaisa kondicionieri un kādas ir to cenas. Iespējams, tieši šobrīd varat atrast mājoklim vai darba vietai piemērotu kondicionieri par labāku cenu nekā karstākajā sezonā.
Reklāmraksts

Ieteikumi, kā uzturēt ofisa vidi kārtīgu

Ofisa telpa ir darba vieta, kurā pavadām ievērojamu daļu savas dienas. Tāpēc ir būtiski, lai šī vide būtu tīra, kārtīga un komfortabla. Viens no veidiem, kā nodrošināt labu darba vidi, ir pienācīga atkritumu konteineru izvietošana un pareiza izmantošana. Šajā rakstā sniegsim dažus ieteikumus, kā to izdarīt.
Reklāmraksts

Kā matracis ietekmē miegu?

Cilvēku miegs ir daudzu zinātnisku pētījumu objekts. Neskaitāmos pētījumos ir mēģināts noskaidrot, kā kvalitatīvs miegs ietekmē cilvēka labsajūtu un fizisko veselību, kas izraisa dažādus miega traucējumus un kas var palīdzēt tos novērst. Meklējot atbildes uz šiem jautājumiem, ir noskaidrots, ka viens no faktoriem, kas būtiski ietekmē cilvēka miega kvalitāti, ir gulēšanas virsmas izvēle
Reklāmraksts

Pilna servisa auto līzings – vai tas ir kā auto “All Inclusive”?

Mūsdienu dzīve nav iedomājama bez auto. Ierasto pieeju – automašīnas iegādi īpašumā – aizvien biežāk nomaina jauna tendence – pilna servisa auto līzings, kas vairāk līdzinās ilgtermiņa nomai. Kādas ērtības un priekšrocības tas piedāvā? Un kā atšķiras no “parastā” auto līzinga?
Reklāmraksts

Rīgā tika prezentēta Ukrainas atbalsta kampaņa – “Brīvības putni”

Trešdien, 20. martā, pie Rīgas Kongresu nama sabiedrībai tika prezentēta Ukrainas atbalsta kampaņa “Brīvības putni”, ko organizē Lietuvas sabiedriskā organizācija “Stiprūs Kartu” (“Stipri Kopā”) un Pakrojas muiža. Kampaņas mērķis ir uz Ukrainu nosūtīt pēc iespējas vairāk Lietuvā ražoto dronu “Strazds”.
Reklāmraksts

Rīgā tika prezentēta Ukrainas atbalsta kampaņa – “Brīvības putni”

Trešdien, 20. martā, pie Rīgas Kongresu nama sabiedrībai tika prezentēta Ukrainas atbalsta kampaņa “Brīvības putni”, ko organizē Lietuvas sabiedriskā organizācija “Stiprūs Kartu” (“Stipri Kopā”) un Pakrojas muiža. Kampaņas mērķis ir uz Ukrainu nosūtīt pēc iespējas vairāk Lietuvā ražoto dronu “Strazds”.
Reklāmraksts

Pareizā izolācijas materiāla izvēle jūsu mājas pamatiem

Būvējot vai atjaunojot māju, ļoti svarīgi ir izvēlēties pareizo siltumizolācijas materiālu mājas pamatiem. Izolācijai ir izšķiroša nozīme temperatūras līdzsvara uzturēšanā, enerģijas izmaksu samazināšanā un jūsu dzīvojamās telpas kopējā komforta uzlabošanā.
Reklāmraksts

Pelašķu ziedu tēja - dziedinošs dabas spēks

Pelašķis - augs ar senu un plaša spektra pielietojuma vēsturi. Tas ir pazīstams ar savām ārstnieciskajām īpašībām un tiek izmantots daudzu veselības problēmu mazināšanai. Savukārt pelašķu tēja ar savu izsmalcināto rūgtumu un dzidro krāsu sniedz mums ne tikai baudu, bet arī vērtīgu labumu veselībai kopumā. Kādu tieši labumu šī tēja var sniegt un kā pareizi to izvēlēties? Lasiet raksta turpinājumu un atklājiet sev pelašķu tēju kā dabas radītu palīgu dažādu saslimšanu novēršanā!
Reklāmraksts

Vasaras riepas - jaunas vai lietotas?

Kad ir pienācis laiks iegādāties vasaras riepas savam auto, viens no jautājumiem, ko daļa autovadītāju izvērtē - iegādāties jaunas vai tomēr lietotas riepas? Protams, galvenokārt šis jautājums rodas finansiālu apsvērumu dēļ. Lasiet raksta turpinājumu un uzziniet, ko ņemt vērā, lai pieņemtu labāko un ilgtspējīgāko lēmumu.
Reklāmraksts

Ko ņemt vērā, pērkot veselības apdrošināšanu?

Veselības apdrošināšana kalpo kā garantija, ka, nonākot neparedzamās ar veselības problēmām saistītās situācijās, Jūs nesaskarsieties ar lieliem finansiāliem izdevumiem. Tas ir ieguldījums savā labklājībā, kas vajadzības gadījumā nodrošina gan ārkārtas palīdzību, gan regulāru ilgtermiņa veselības aprūpi.
Reklāmraksts

Auto uzturēšana: Padomi, kā izveidot un ievērot efektīvu auto uzturēšanu

Auto uzturēšana nav vienkāršas rūpes par transportlīdzekļa izskatu, bet gan būtiska prakse, ko vajadzētu ievērot ikvienam auto īpašniekam. Šīs rūpes ne tikai nodrošina nepieciešamo drošību ceļā, bet arī kalpo kā ieguldījums transportlīdzekļa ilgtermiņa izturībā un auto finansiālajā efektivitātē.
Reklāmraksts

Bitcoin piedāvājuma kā vērtības krājuma pārbaude

Bitcoin piedāvājums kā vērtības glabātājs ir viens no visvairāk apspriestajiem tematiem finanšu un tehnoloģiju kopienās. Šī digitālā valūta, kas tika ieviesta 2009. gadā, ir salīdzināta ar tradicionāliem vērtības krājumiem, piemēram, zeltu, un atbalstītāji apgalvo, ka tai ir daudzas tādas pašas īpašības, kas padara zeltu par ilgstošu drošu patvērumu investoriem.
Reklāmraksts

Labāka gaisa kvalitāte – lielāka produktivitāte

Uzņēmumu un iestāžu vadītājiem jākļūst arvien radošākiem, lai nodrošinātu darbiniekiem patīkamus darba apstākļus un veicinātu darba produktivitāti. Lai to sasniegtu, nepieciešams gādāt ne tikai par ērti iekārotu darba vietu, pareizi veidotu apgaismojumu, bet arī par labu gaisa kvalitāti telpās. Līdzās labai gaisa apmaiņai, nozīme ir arī tam, kā smaržo gaiss telpās. Visi šie aspekti darba telpās var ietekmēt darba produktivitāti. Atbildi jautājumā, kāpēc profesionāli gaisa atsvaidzinātāji jāmeklē uzņēmuma “Elis” piedāvājumā, uzziniet šajā rakstā.
Reklāmraksts

Saules paneļu uzstādīšana mājoklim: ieguvumi un iespējamie trūkumi.

Daudzās mājsaimniecībās saules enerģijas izmantošana kļūst par pievilcīgu risinājumu. Saules paneļu uzstādīšana mājoklim var būt ieguldījums ilgtermiņā, nodrošinot videi draudzīgu un ilgtspējīgu enerģijas avotu. Tomēr, pirms pieņemat lēmumu par šādu ieguldījumu, ir svarīgi apsvērt gan pozitīvos, gan negatīvos aspektus.
Reklāmraksts

Kā plānot ceļojumu maršrutus ar auto?

Pēdējā laikā arvien vairāk cilvēku dod priekšroku ceļojumiem ar auto, un tas patiesi ir viens no labākajiem veidiem, kā iepazīt jaunas vietas un izmēģināt ko jaunu - tas sniedz iespēju plānot maršrutu atbilstoši vēlmēm un interesēm, ņemt līdzi vairāk bagāžas, izvēlēties savus ceļabiedrus, jebkurā brīdī brīvi mainīt plānus, kā arī vieglāk piekļūt apskates un atpūtas vietām.
Reklāmraksts

Arvien vairāk uzņēmumu izvēlas pilna servisa auto nomu

Pilna servisa auto noma kļūst par uzņēmēju pieprasītu transporta nodrošināšanas pakalpojumu, jo ievērojami atvieglo gan finansiālo, gan administratīvo noslodzi autoparka atjaunošanai un uzturēšanai - atzīst Latvijā visstraujāk augošās pilna servisa auto nomas kompānijas Mobire Latvija SIA reģionālais vadītājs Jānis Trēziņš.
Reklāmraksts

Lietota elektroauto iegāde: padomi un ieteikumi

Pēdējo gadu laikā, elektriskie automobiļi ir kļuvuši par populāru izvēli starp videi draudzīgiem transportlīdzekļiem, un lietoto elektrisko automobiļu tirgus ir kļuvis aizvien pievilcīgāks. Tomēr, iegādājoties lietotu elektrisko automašīnu, ir svarīgi ņemt vērā dažus faktorus, lai nodrošinātu, ka jūs iegūstat kvalitatīvu un uzticamu transportlīdzekli. Lai to visu apsvērtu, šeit būs daži padomi un ieteikumi, pirms veicat savu pārdomāto pirkumu.
Reklāmraksts

Pēc kādiem principiem izvēlēties dārza siltumnīcu? Praktiski padomi un pamatprincipi.

Dārza siltumnīcu var uzskatīt par jebkura dārznieka vai augu mīļotāja vienu no noderīgākajiem ieguldījumiem. Tā nodrošina iespēju audzēt augus un dārzeņus visa gada garumā, sargājot tos no nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Tomēr, izvēloties siltumnīcu, ir svarīgi ņemt vērā vairākus faktorus, lai nodrošinātu pozitīvu rezultātu un pieredzi. Šeit ir daži pamatprincipi, kurus vajadzētu ievērot, izvēloties dārza siltumnīcu: