Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Īpašums

Saeima konceptuāli atbalsta jauno kārtību bezmantinieku mantas pārņemšanai(4)

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus trīs likumos, kas paredz bezmantinieku mantas atsavināšanas funkciju nodot zvērinātu tiesu izpildītāju pārziņā, tādējādi atbrīvojot valsts iestādes no tām neraksturīgām funkcijām. Parlamenta Juridiskā komisija piedāvātos likuma grozījumus Civillikumā, Tiesu izpildītāju likumā un Notariāta likumā konceptuāli atbalstīja 10.janvārī.

Šogad Rīgā segumu paredzēts atjaunot 14 ielu posmos

Šogad ielu segumu atjaunos Rīgā 14 ielu posmos, paredzēts remontēt arī lietus ūdens kolektorus un uzlabot satiksmes drošību. Šiem mērķiem no pašvaldības budžeta līdzekļiem plānots atvēlēt aptuveni 3,4 miljonus latu.

Šīns: Vietējā tirgū nav nekustamo īpašumu pircēju © DIENA(2)

Patlaban vietējā nekustamo īpašumu tirgū pircēju nav vispār, jo diemžēl cilvēki ir sabiedēti un viņiem nav pārliecības par stabilitāti nākotnē. Tie satricinājumi, kas ir bijuši tautsaimniecībā, pagājušā gada nogales notikumi banku sektorā, nav tie, kas šo pārliecību varētu radīt, sacīja Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas un uzņēmuma Latio valdes priekšsēdētājs Edgars Šīns.

Pašvaldības mājās saglabās līdzšinējo īres maksu

Pašvaldības dzīvokļu īrniekiem, kuri rindas kārtībā dzīvokļus saņēmuši kā palīdzību dzīvokļa jautājuma risināšanai, arī turpmāk tiks saglabāta līdzšinējā īres maksa - 45 santīmi par vienu kvadrātmetru.

Izsolīs Kurzemes bekonu

Maksātnespējīgā Liepājas gaļas pārstrādes uzņēmuma Kurzemes bekons ražošanas kompleksa izsole notiks 16. februārī, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis.

Rīgas 1. slimnīcas korpusus renovēs BCC & LT(1)

Pilnsabiedrība BCC & LT uzvarējusi konkursā un noslēgusi līgumu ar Rīgas domes Īpašuma departamentu par SIA Rīgas 1. slimnīca korpusu renovāciju, liecina pilnsabiedrības galvenā partnera AS Latvijas Tilti paziņojums NASDAQ OMX Riga.

Pērn jaunu auto tirdzniecība Latvijā augusi par 78%(4)

2011. gadā Latvijā reģistrētas 8849 jaunas vieglās automašīnas, kas ir par 78% vairāk nekā 2010.gadā, kad tika reģistrētas 4968 vienības, liecina Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācijas apkopotie (LPAA) dati.